- 25 Ağustos 2018
- 730
- 171
-
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Alamadım doluluktan Alicam ins . Ama hiç gormuyor değilim insanları şekilleri felan .ileri derece bir bozukluk olsa hiç gormemem gerekmiyor mu ,göz doktoruna bi randevu alıp baktır gözlerin bozulmuş olabilir
Damla.kullaniyorum faydası pek olmadıGöz kuruluğu da sebep oluyor bulanık görmeye, eczaneden suni gözyaşı alıp kullanabilirsiniz herhangi bir zararı yok.
Doktora görünmekte fayda var o halde, ekranlara fazla maruz kalıyoruz gözlerimiz erken yaşta bozuluyor maalesef.Damla.kullaniyorum faydası pek olmadı
randevu için bişey vardı telefonuna mesaj gelıyor iptal falan olursa mhrsde tam hatırlmıyorum detayınıAlamadım doluluktan Alicam ins . Ama hiç gormuyor değilim insanları şekilleri felan .ileri derece bir bozukluk olsa hiç gormemem gerekmiyor mu ,
Damla olarak ,ilaç tedavisi anlamında demek istedim . Antibiyotik göz damlası ve ve yanına da bir damla olarak kullanıyorum.suni göz yaşı değil .Bende göz kuruluğundan olabilir diyecektim özellikle lens kullanıyorsanız diye ama damla kullanıyormuşsunuz, faydası olmamış. Bo doktora görünün mutlaka.
Bende de televizyon veya bilgisayara uzun süre bakınca lensten de kaynaklı olarak bulanıklık oluyor ama damla damlatınca geçiyor.
Yakın birtarihte baktirmistim normal kan değerlerin . Sürekli TV izleyen veya telefonda 7 /24 oyun oynayan veya bilgisayar başında kalkmayan da değilim aslında. İş gereği bilg. İşimi yapar geçerim ama aniden olması anlayamadım . Göz tansiyonu olabilir diyen de var baş agrimdan dolayı , öyle yaşayan var mı bilmiyorum amabir tanıdığım şekeri yükselince bulanık gördüğünü söylemişti, kan şekerinize de baktirabilirsiniz