Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Gözde oluşan hafif bulanık görme .

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
730
171
Merhaba hanımlar . Nasılsınız.benim görme problemim.var . Gözümde bazen oluşan girme bulanıklığm oluştu birkaç gündür.telefona veya TV ye bakınca genelde yazılarda oluyor . Her zaman değil ama bakınca yazılara bulanik gibi görüyorum .onun disinda uzun süre bakınca göz ve kısmen baş ağrım.var . Şekilleri uzağı veya yakını görme problemim şuana kadar olmadı.kendimi deniyorum dışarıda veya ekranda ,hiç gormemezlik yaşamadım sukir secebiliyorum ama neden oldu anlamadım . Dr gideceğim sıra bulabilirsem. Gitmeden sizden fikir almak istedim.basina gelen oldu mu veya tedavisi oldu mu ? moralim.bozuldu birkaç gündür nedne böyle.oldu diye,bir darbem de olamdi durduk yere oldu ,sabah kalktım ve telefona bakınca farkettim

Yeni belirti olarak Çok bakınca yaziya veya ekrana ,baş dönmesi mide bulantısı gibi birşeyde oluştu şimdi

Bende göz kuruluğundan olabilir diyecektim özellikle lens kullanıyorsanız diye ama damla kullanıyormuşsunuz, faydası olmamış. Bo doktora görünün mutlaka.
Bende de televizyon veya bilgisayara uzun süre bakınca lensten de kaynaklı olarak bulanıklık oluyor ama damla damlatınca geçiyor.

Damla olarak ,ilaç tedavisi anlamında demek istedim . Antibiyotik göz damlası ve ve yanına da bir damla olarak kullanıyorum.suni göz yaşı değil .

bir tanıdığım şekeri yükselince bulanık gördüğünü söylemişti, kan şekerinize de baktirabilirsiniz
Yakın birtarihte baktirmistim normal kan değerlerin . Sürekli TV izleyen veya telefonda 7 /24 oyun oynayan veya bilgisayar başında kalkmayan da değilim aslında. İş gereği bilg. İşimi yapar geçerim ama aniden olması anlayamadım . Göz tansiyonu olabilir diyen de var baş agrimdan dolayı , öyle yaşayan var mı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…