La roche un bir kremi var onu kullandım, madecasol de sonrasında iyi geliyor. Malesef paramı ödediğim için devam etmiştim ama etmemeliydim. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Makina alex evetÇok çok geçmiş olsun.... Ten renginiz gerçektende müsait değil, keşke ilk belinizi yaktıklarında sonra bacakların için gitmeseydin... Krem olarak ne kullanıyorsun....Alex miydi lazer?
La roche un bir kremi var onu kullandım, madecasol de sonrasında iyi geliyor. Malesef paramı ödediğim için devam etmiştim ama etmemeliydim. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Makina alex evet
Çok teşekkür ederim, deneyeceğimİşte bu yüzden paket fiyat satan yerlerden hanımlar uzak durmalı ben her gittiğimde seans ödüyorum.. Patetes rendesi yapıp tülbentle sarabilirsin yanan bölgeleri, organik kantoron yağıda iyidir.. Madecassolu hiç beğenmiyorum..
Hangi cihazla çalıştılar ve kaç joulede çalışıldı? Tekrar geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... makina ile iligili bilgiler bilmiyorum. Tek bildiğim bu saatten sonra sadece doktor olan yerlerde yaptıracağım.Çok çok geçmiş olsun kesinlikle şikayetvar sitesine ve kliniğin facebook instagramına vs de yazın paylaşın inşallah sizin de düzelir. Ndyag uygulaması gerekiyordu koyu tene... izler düzelir Allah’ın izniyle siz hiç moralinizi bozmayın çok iyi doktorlarımız da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?