Yaklaşık iki senedir epilasyon için gidiyorum. İlk gidişimde belimi yaktılar, tenimin koyu olduğunu onların hatası olmadığını söyledirler. 4 ay önce tekrar işlem sonrasında bacaklarım yandı ve karşılığında sadece vazelin sürmemin yeterli olacağını söyleyip konuyu kapattılar. İzlerim hala geçmedi! Vucüdumu yakmaları bir yana, gösterdikleri tutum hiç hoş değil. Her seferinde işlem yapan personellerin değişmesi de cabası
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon Gözde Ertan Kılıç Lazer Epilasyon
- Konu Sahibi ppdddpp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?La roche un bir kremi var onu kullandım, madecasol de sonrasında iyi geliyor. Malesef paramı ödediğim için devam etmiştim ama etmemeliydim. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Makina alex evetÇok çok geçmiş olsun.... Ten renginiz gerçektende müsait değil, keşke ilk belinizi yaktıklarında sonra bacakların için gitmeseydin... Krem olarak ne kullanıyorsun....Alex miydi lazer?
La roche un bir kremi var onu kullandım, madecasol de sonrasında iyi geliyor. Malesef paramı ödediğim için devam etmiştim ama etmemeliydim. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Makina alex evet
İşte bu yüzden paket fiyat satan yerlerden hanımlar uzak durmalı ben her gittiğimde seans ödüyorum.. Patetes rendesi yapıp tülbentle sarabilirsin yanan bölgeleri, organik kantoron yağıda iyidir.. Madecassolu hiç beğenmiyorum..
- 9 Şubat 2012
- 471
- 468
- 103
Çok teşekkür ederim, deneyeceğim . Bundan sonra da kesinlikle paket fiyatla gitmeyeceğim.İşte bu yüzden paket fiyat satan yerlerden hanımlar uzak durmalı ben her gittiğimde seans ödüyorum.. Patetes rendesi yapıp tülbentle sarabilirsin yanan bölgeleri, organik kantoron yağıda iyidir.. Madecassolu hiç beğenmiyorum..
- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
Hangi cihazla çalıştılar ve kaç joulede çalışıldı? Tekrar geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için... makina ile iligili bilgiler bilmiyorum. Tek bildiğim bu saatten sonra sadece doktor olan yerlerde yaptıracağım.Çok çok geçmiş olsun kesinlikle şikayetvar sitesine ve kliniğin facebook instagramına vs de yazın paylaşın inşallah sizin de düzelir. Ndyag uygulaması gerekiyordu koyu tene... izler düzelir Allah’ın izniyle siz hiç moralinizi bozmayın çok iyi doktorlarımız da var