Abowwwben kaçayımmm bana göre değil henüz işyernden bi gören olmasın
:)))) korkuyorum biri dicek üstünde görebilirmiyiz detaylı foto için falan :))))
kaç beden acaba fiyatlarını nasıl düşünüyorsunuz
:)))) korkuyorum biri dicek üstünde görebilirmiyiz detaylı foto için falan :))))
standart bedenler kırmızı tüllü olan baya bi esnek tülü 70 kiloya kadar olur diye düşünüyorum belki daha esnektir tam bakmadım siyah beyaz kırmızı olan ipliler 65 67 kiloya kadar olur göğüs bölümünden sorun olmazda alt tarafının lastiği ince sıkabilir siyah olan tek bitane resmi olanda dantelli alt tarafı oda baya esnek l bedene kdr olur diye düşünüyorum tek sorun giymeleri biraz zorr çözemiyo insan :) 3 renk olan 9 tl kırmızı tüllü kurdeleli olan 15 tl diğer siyah olanda 10 tl diğer konumdaki ürünlerede bakarsanız yaparım bişeyler
hepside çok güzel utanılacak bir şey yok hepside lazım şeyler ödeme nasıl olacak acaba
Eki Görüntüle 1134086 Eki Görüntüle 1134087 Eki Görüntüle 1134088
kızlar bunlarda var ama 1 er kez kullanıldılar bunları haftaya gönderebilirim vücut çorabını sadece denedim pek tarzım olan şeyler değil aslında hangi kafayla aldım bilmiyorum ::)))
sabahlık gibi olana bayıldım beden ne acaba
Eki Görüntüle 1133982 Eki Görüntüle 1133990 Eki Görüntüle 1133989 Eki Görüntüle 1133988 Eki Görüntüle 1133987 Eki Görüntüle 1133986 Eki Görüntüle 1133985 Eki Görüntüle 1133984 Eki Görüntüle 1133983 Eki Görüntüle 1133991 Eki Görüntüle 1133994 Eki Görüntüle 1133995
Kızlar babydoll ların genelde temsili resimlerini ekledim malum fotoğrafta pek belli olmuyolar :)
eki 2.resimdeki parfümlein ne kadar sexi bayan
:))) seksi bayan oldum şimdiden görsen halimi nerdeyse işe bile pijamayla gelicek bi tipim :)) 15 tl canımcım
standart bedenler kırmızı tüllü olan baya bi esnek tülü 70 kiloya kadar olur diye düşünüyorum belki daha esnektir tam bakmadım siyah beyaz kırmızı olan ipliler 65 67 kiloya kadar olur göğüs bölümünden sorun olmazda alt tarafının lastiği ince sıkabilir siyah olan tek bitane resmi olanda dantelli alt tarafı oda baya esnek l bedene kdr olur diye düşünüyorum tek sorun giymeleri biraz zorr çözemiyo insan :) 3 renk olan 9 tl kırmızı tüllü kurdeleli olan 15 tl diğer siyah olanda 10 tl diğer konumdaki ürünlerede bakarsanız yaparım bişeyler
üçü mü 15 kuzum tekimi anlamadım takas düşünürmsün kullanılmışmı morla kırmızıyı seçemedim.avonun değilmi bunlar:102:
peki canım kullanım durumları nasıl yeni mi ürünler...
diğer konuna da baktım canım kozmetik ürünleri mesele makyaj çantası var zaten sıfırı 5 tl ye satılıyor sen 4 demişşin eğer bu ürünlerde anlaşırsak seninle iyi bir pazarlık yapmamız gerekiyor:26:
üçü mü 15 kuzum tekimi anlamadım takas düşünürmsün kullanılmışmı morla kırmızıyı seçemedim.avonun değilmi bunlar:102:
Eki Görüntüle 1134086 Eki Görüntüle 1134087 Eki Görüntüle 1134088
kızlar bunlarda var ama 1 er kez kullanıldılar bunları haftaya gönderebilirim vücut çorabını sadece denedim pek tarzım olan şeyler değil aslında hangi kafayla aldım bilmiyorum ::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?