Gözde Butik :)Sadece ( BABYDOLL ,İÇ GİYİM , PARFÜM )

qzdee_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
1.652
48
0
İstanbul
Eki Görüntüle 1133982 $DSCF5877.jpg $DSCF5873.jpg $DSCF5872.jpg $DSCF5871.jpg $DSCF5865.jpg $DSCF5845.jpg $DSCF5724 (1).jpg $CKBeauty02.jpg $DSCF5879.jpg $Adsýz (1).jpg $Adsýz.jpg

Kızlar babydoll ların genelde temsili resimlerini ekledim malum fotoğrafta pek belli olmuyolar :)

Son düzenleme:
Abowww:53: ben kaçayımmm bana göre değil henüz :52: işyernden bi gören olmasın :1:

kaç beden acaba fiyatlarını nasıl düşünüyorsunuz

standart bedenler kırmızı tüllü olan baya bi esnek tülü 70 kiloya kadar olur diye düşünüyorum belki daha esnektir tam bakmadım siyah beyaz kırmızı olan ipliler 65 67 kiloya kadar olur göğüs bölümünden sorun olmazda alt tarafının lastiği ince sıkabilir siyah olan tek bitane resmi olanda dantelli alt tarafı oda baya esnek l bedene kdr olur diye düşünüyorum tek sorun giymeleri biraz zorr çözemiyo insan :) 3 renk olan 9 tl kırmızı tüllü kurdeleli olan 15 tl diğer siyah olanda 10 tl diğer konumdaki ürünlerede bakarsanız yaparım bişeyler

$112550050_tn70_0.jpg $ffff.jpg $ssss.jpg

kızlar bunlarda var ama 1 er kez kullanıldılar bunları haftaya gönderebilirim vücut çorabını sadece denedim pek tarzım olan şeyler değil aslında hangi kafayla aldım bilmiyorum ::)))

Btanede hizmetçi kostümü gibi bişey var :) ay utandım bunları almak benim iiçin sadece bi hobi sanırım :)

standart bedenler kırmızı tüllü olan baya bi esnek tülü 70 kiloya kadar olur diye düşünüyorum belki daha esnektir tam bakmadım siyah beyaz kırmızı olan ipliler 65 67 kiloya kadar olur göğüs bölümünden sorun olmazda alt tarafının lastiği ince sıkabilir siyah olan tek bitane resmi olanda dantelli alt tarafı oda baya esnek l bedene kdr olur diye düşünüyorum tek sorun giymeleri biraz zorr çözemiyo insan :) 3 renk olan 9 tl kırmızı tüllü kurdeleli olan 15 tl diğer siyah olanda 10 tl diğer konumdaki ürünlerede bakarsanız yaparım bişeyler

hepside çok güzel utanılacak bir şey yok hepside lazım şeyler ödeme nasıl olacak acaba

:))) seksi bayan oldum şimdiden görsen halimi nerdeyse işe bile pijamayla gelicek bi tipim :)) 15 tl canımcım
:1: üçü mü 15 kuzum tekimi anlamadım takas düşünürmsün kullanılmışmı morla kırmızıyı seçemedim.avonun değilmi bunlar:102:

peki canım kullanım durumları nasıl yeni mi ürünler...

diğer konuna da baktım canım kozmetik ürünleri mesele makyaj çantası var zaten sıfırı 5 tl ye satılıyor sen 4 demişşin eğer bu ürünlerde anlaşırsak seninle iyi bir pazarlık yapmamız gerekiyor:26:

:1: üçü mü 15 kuzum tekimi anlamadım takas düşünürmsün kullanılmışmı morla kırmızıyı seçemedim.avonun değilmi bunlar:102:

yok canım tekiiiiiiiii 3 ünü 15 e verebilirmiyim hiç kıyamam ki :) evet canım AVON CHRISTIAN LACROIX NUIT -ROUGE - ABSYNTHE
Kullanılmışlar canım ama dolular baya bak sarıda belli oluyo nereye kadar dolu olduğu kokularına da bakabilirsin netten yorumlara falan

peki canım kullanım durumları nasıl yeni mi ürünler...

diğer konuna da baktım canım kozmetik ürünleri mesele makyaj çantası var zaten sıfırı 5 tl ye satılıyor sen 4 demişşin eğer bu ürünlerde anlaşırsak seninle iyi bir pazarlık yapmamız gerekiyor:26:

o satıldı canım sende o kadar ucuza ürün var aralarından onu bulmuş çıkartmışsın aynalı falan o 7 tl ye almıştım :) yaparız bişeyler daha sıfır değiller ama 2 tanesini sadece deneyebildim giyme imkanım olmadı zaten :)))) pek giyememde bu tarz şeyleri çok seviyorum ama alıyorum alıyorum koyuyorum duruyo bi köşede :) hiçbir sorunları yok yani

Son düzenleme:

takas düşünmüyorum canım nakit sıkıntısındayım bu ara 3 gün içinde 350 dolar borcum var onu ödemem lazım :)

Back