• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözde bu damarlar normalmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Merhaba artik kafayi yemek uzereyim.3 4 aydir kuru gözle mücadele ediyorum baska hic birsey düsünmuyorum. Günlük hayatimi feci sekilde etkiliyor sürekli gözüme bakiyorum aynada :KK43: helede sabahlari kuruluktan gözümü acamiyorum resmen. Zamanla gecermi bu damarlar :KK43: doktorada gittim suan kortizonlu damla kullaniyorum 10 gündür

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba artik kafayi yemek uzereyim.3 4 aydir kuru gözle mücadele ediyorum baska hic birsey düsünmuyorum. Günlük hayatimi feci sekilde etkiliyor sürekli gözüme bakiyorum aynada :KK43: helede sabahlari kuruluktan gözümü acamiyorum resmen. Zamanla gecermi bu damarlar :KK43: doktorada gittim suan kortizonlu damla kullaniyorum 10 gündürEki Görüntüle 3059467 Eki Görüntüle 3059468 Eki Görüntüle 3059469 Eki Görüntüle 3059470 Eki Görüntüle 3059471
Merhaba bir romatologa gorunun. Sjögren yonunden testler istesin. Heleki vajinal kuruluk, agiz kurulugu da varsa muhakkak gidin

Yok kuruluk için soyledim doktoru. Gozleriniz çok kötü durmuyor kilcallarda kanlanma var. Nedenleri farkli ola bilir. Tedaviniz bitince şikayetleriniz geçmezse tekrar gidin ya da başka bir doktora da gorunun
Göz doktoruna tekrar gidicem. Benim kuruluk lens kullandiktan sonra basladi ama üc aydir takmiyorum zaten lensi. Alerji dedi goz doktoru ve kuru goz. Kortizonlu damla kullabiyorum

Bence normal. Korkacak hiçbir şey görmedim. Çok aşırı bir damarlanma da yok açıkçası.

Lens kullandıysanız o da damarlanmayı artırıyor. Uzun zaman PC, tv, telefon ekranına bakıyorsanız o da yapar.

Bence normal. Korkacak hiçbir şey görmedim. Çok aşırı bir damarlanma da yok açıkçası.

Lens kullandıysanız o da damarlanmayı artırıyor. Uzun zaman PC, tv, telefon ekranına bakıyorsanız o da yapar.
Yaaa öylemi görüyosun cok tessekkur ederim hic nirseye odaklanamiyorum :(. Sendede varmi o damarlar acana?

Benim sol gozumdede daha fazla boyle, ekran isi yapmak tetikledi hep mesela.. yasin kac? 40 a dogru kuruluklar basliyormus

Yaaa öylemi görüyosun cok tessekkur ederim hic nirseye odaklanamiyorum :(. Sendede varmi o damarlar acana?
10 yıldan uzun zaman lens kullandım. Günde 10 saatten fazla bilgisayar başındayım. Geri kalan zamanım da ekran karşısında geçiyor. O damarlanmasın çok daha fazlası var bende. Şimdiye kdr hiçbir göz doktoru da birşey demedi.

Benim sol gozumdede daha fazla boyle, ekran isi yapmak tetikledi hep mesela.. yasin kac? 40 a dogru kuruluklar basliyormus
30 yasindayim. Bende lens kullanimdan sonra oldu üc aydir böyleyim.damarlar zamanla gecermi acaba? Bana alerjik dediler lense karsi ama uc aydir takmiyorum. Sende daha fazlami belli damarlar?

10 yıldan uzun zaman lens kullandım. Günde 10 saatten fazla bilgisayar başındayım. Geri kalan zamanım da ekran karşısında geçiyor. O damarlanmasın çok daha fazlası var bende. Şimdiye kdr hiçbir göz doktoru da birşey demedi.
Kurluk varmi sizde? Sanki önceden hic damsrlar yoktu gözumde gibi geliyor. Normalmi yani o damarlar? Ben lens kullanamiylrum artik.

30 yasindayim. Bende lens kullanimdan sonra oldu üc aydir böyleyim.damarlar zamanla gecermi acaba? Bana alerjik dediler lense karsi ama uc aydir takmiyorum. Sende daha fazlami belli damarlar?
Ben yillardir lens kullaniyorum..lensle ilgiliyse birakinca gecmesi gerekir o halde.

Bi ara lens sivisina karsi alerjim
Vardi ama sonradan dogru siviyi bulmustuk. Koruyucu bir maddeye karsiymis…boyle olmamisti zaten gozlerimde batma oluyordu.
Benim gozum pc de cok vakit gecirdigimde fazlalasiyor zaten daha zayif sol gozum..ilerlemeside daha fazla oluyor. Dinlenince kendine geliyor ama asla tamamen gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back