Herkese selamlar konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum ama benim problemim kızımın gözündeki arpacıklardı.gitmediğim doktor kalmadı iki gözündede vardı sol gözündeki sağ gözündekine göre daha büyüktü en ufak bir soğuk algınlığında hemen arpacıkları kıpkırmızı kocaman şişiyordu gözünü açamıyor oraya dokundurtmuyor gece bile yüzüstü yatsa acıdan uyanıyordu.kullanmadığım göz damlası krem kalmadı derken internette ordan oraya gezerken arpacıkla alakalı bi yazı gözüme çarptı hani hepimizin çocuklarımıza kullandığımız çok güzel kokan çocuk şampuanı varya ismini vermek serbestmi bilmiyorum hani d...n olan onunla her banyoda çocuğun yada kişinin arpacıklı göze bir dakika kadar duşta gözüne köpürterek ovarsa bundan kurtulunabileceği yazıyordu bende o yazıyı okudum okuyalı bunu kızı her banyoya kattığımda yapıyorum yaklaşık bir seneyi biraz geçti ve sonuç daha az olan arpacığı tamamen geçti daha büyük olansa yüzde seksen oranında yokoldu maşaallah.bilmem ben buna kalbimi tuttum inandım ondan geçti bilmem geçeceği vardı geçti.işte böyle bu konuyla ilgili sıkıntısı olan varsa biz böyle bir çözüm bulduk tavsiye edilir sevgiler