Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim çocuğumda da geçen hafta olmuştu ..Ne oldu acaba derken çocuk ağır bir grip geçiriyor şu an.. Sanırım üşütmekten kaynaklanıyor..Yani bizimkinde grip habercisiydi..
benim oğlumdada 2 kez oldu geçenlerde ılık çaya batırılmış pamukla temizledim.sebebini bilmiyorum hatta eşim niye doktora götürmedin diye kızdı.ama kreştede çoğu çocukta olmuş.bulaşıcı birşey sanırım.oysa eskiler üşütmeden olduğunu söylerlerdi.bilgisi olan varsa bende sevinirim
Benim çocuğumda da geçen hafta olmuştu ..Ne oldu acaba derken çocuk ağır bir grip geçiriyor şu an.. Sanırım üşütmekten kaynaklanıyor..Yani bizimkinde grip habercisiydi..
benim oğlumdada 2 kez oldu geçenlerde ılık çaya batırılmış pamukla temizledim.sebebini bilmiyorum hatta eşim niye doktora götürmedin diye kızdı.ama kreştede çoğu çocukta olmuş.bulaşıcı birşey sanırım.oysa eskiler üşütmeden olduğunu söylerlerdi.bilgisi olan varsa bende sevinirim
Bizimkide okula gidiyor öğretmene sorma fırsatı olmadı ama yarın sorucam bakalım sınıfında böyle hastalık geçiren var mı? Birde çocukları hastayken ısrarla okula gönderen annelere sinir oluyorum.
Kızımı dr götürdüm doktor mikroptan olduğunu söyledi.Aynı mikrop kulaklarına,boğazına etki etmiş oyüzden çook ilaç verdi.Göz damlasını daha bir kere damlattım ama sabah çok rahat kalktı.Çapak daha az.Hiç birşey ihmale gelmez.keşke hemen götürseymişim dra.
Gözü enfeksiyon kapmıştır, göz damlasıyla halledilebilir. Doktora danışsan iyi olur ama genelde göz enfeksiyonu (çapaklanma ve kızarma) Okacin diye bir damla veriyorlar. geçen sene başımdan çok geçti bu vaka, ondan biliyorum.yerimseniben