How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gözbebekleri

papatyakokankadin

Hissedilen şeylere cümle kurulamıyor bazen :)
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
6.354
6.517
198
Kızlar herkese selamlar gebelikten önce gözbebelerinde büyüme farkeden varmı bu bir gebelik belirtisimi yaşayan varsa yazarsa sevinirim:KK17: 3 gündür gözbebeklerimin ortasındaki siyah noktanın durup dururken çok.fazla büyüdüğünü farkediyorum biraz küçülüyor normal boyutlara dönüyor sonra aynı odada aynı ışıkta bir bakıyorum kocaman olmuş :işsiz:

Kızlar herkese selamlar gebelikten önce gözbebelerinde büyüme farkeden varmı bu bir gebelik belirtisimi yaşayan varsa yazarsa sevinirim:KK17: 3 gündür gözbebeklerimin ortasındaki siyah noktanın durup dururken çok.fazla büyüdüğünü farkediyorum biraz küçülüyor normal boyutlara dönüyor sonra aynı odada aynı ışıkta bir bakıyorum kocaman olmuş :işsiz:
Bnimde öyleydi bende umutlanmıstm ama adet oldm. Ama çok şükür ki oldm :) bayadır gunum geciyordu artık deliricektim .

Merhaba benim başıma şöyle bişey geldi :) ramazan ayıydı akşam iftarı yaptım uzun zamandır görmediğim bi komşu ablaya kahve içmeye gittim oturur oturmaz bana sen bi gebelik testi yapsana gözlerin bi tuhaf bakıyo dedi oruçtandır dedim iftardan sonra böyle oluyorum daha günüme var hamile olacağımıda sanmıyorum dedim sen yap diye ısrar etti eve geldim test olmasına rağmen evde yapmadım hayal kırıklığına uğramak istemedim neyse yattım sabah yataktan kalkar kalkar içimden bi his test yap dedi olumsuz olsada üzülmücektim daha günüme vardı çünkü neyse yaptım testi bi ne göreyim çift çizgi şok oldum deli gibi ağlamıştımmm hüngür hüngür hemen ablayı aradım sen benim gözümde ne gördünde bildin dedim bakışlarım çok tuhafmış daha öncekinden öyle söylemişti :)

Back