• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı gözaltım kahverengi bıktım artıkkk

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
504
212
83
merhaba kızlar benim gözaltım çok kahverengi ve çizgiler varr.o kadar çok kişi söylediki eroin bağımlısı gibisin vs. diye :( çok üzülüyorum bu duruma.benim annemin teyzelerimin kuzenlerimin ablamın falanda göz altı böyle kahverengi aslında onlarınki daha koyu ben daha 17 yaşındayım ve büyüdükçe artıyor sanırım çok araştırma yaptım ama dediğim gibi genetik bi durum yani bi çözümü varmıdır acabaa? doktora gidip kan tahlilide yaptırdım demir eksikliği çıktı ama çook az yani ilaç kullanacak kadar değil dedi doktor sağlık problemimde yok çok şükür napsam ne etsem nasıl geçer bu kahverengilik.yorumlarınızı bekliyorum kızlarr

garnieri dene yeşil kafeinli rol on biraz iyi geliyor
sebamed ürünlerini kullanma sakın yağ bezesi yapıyormuş
nivea da sanırım yapıyor.

ayrıca patates mi koyuyorlar onu dene bi süre
doğal yöntemleri denemelisin
ya da soğuk jelli göz bandı oluyo uyku bandı gibi dolaba koyuyorsun

genetikse zor ama azaltabilirsin bunları araştır formdan tek tek sonuçları oku ona göre karar verirsin canım çok geçmiş olsun

garnieri dene yeşil kafeinli rol on biraz iyi geliyor
sebamed ürünlerini kullanma sakın yağ bezesi yapıyormuş
nivea da sanırım yapıyor.

ayrıca patates mi koyuyorlar onu dene bi süre
doğal yöntemleri denemelisin
ya da soğuk jelli göz bandı oluyo uyku bandı gibi dolaba koyuyorsun

genetikse zor ama azaltabilirsin bunları araştır formdan tek tek sonuçları oku ona göre karar verirsin canım çok geçmiş olsun

çook teşekkür ederim denicem bunları mutlaka :)

Back
X