Merhaba
yeni bir dolgu broşürü geçti elime. Heyecan verici buldugum için sizlerle paylaşmak istiyorum
Anteis firması tarafından üretilien ,Esthelis ve sanıyorum daha kalın formdaki ForthelisForte..
Broşürü ilk elime aldıgımda okumadan evvel uygulamanın bir tür lazer olduğunu düşündüm
çünkü resimlerdeki yüzler gerçekten oldukça gençleşmişti
Bu da bize gözaltına da uygulanabilen DOĞRU dolgunun ne kadar önemli oldugunu gösteriyor
broşürü okuyunca bunun bir dolgu olduğunu anladım, ve gerçekten şaşırdım
resimler epey güzel, tıp gittikçe ilerliyor
bilim, insanlara yeni seçenek ve çareler sunuyor
Şu ana kadar hep juvedermden yanaydı tercihim.Ancak esthelisi gerçekten çok beğendim
belki bundan sonra bu ürünü tercih ederim
ürün hayvansal olmayan- bio fermentasyon ile elde edilmiş hyaluronic acid dolgu
değişik formları var
kalıcılıgı 9-12 ay olarak belirtilmiş, ancak biraz iddialılar 9-12 ay arası yeni bir enjeksiyona ihtiyaç duymayacaksınız diyorlar
bazı dolgular 5-6 aydan itibaren erir, sanki bu firma daha iddialı ve kendine güveniyormuş gibime geldi
sitesini link olarak veriyorum resim yapıştırmayı bilmediğim için,
Esthelis, Anteis Switzerland, Fillers, Hyaluronic acid
nerelere uygulanabildiği ise bu resimde gösterilmiş
bu linkte de yüzdeki uygulamaları verilmiş
Anteis | Change starts here
Vanillaesthetics
broşürde yer alan gözaltı uygulaması resmini internette bulamadım- çok zamanım yok belki de biraz daha arasaydım çıkacaktı ama güzel bir sonuç vermiş
bu ürünü ilk kez görüyorum doktor ofislerinde, belki de ülkemize yeni geldi
yaptıran arkadaşlarımız varsa bize deneyimlerini, fiyat ve doktor bilgisi ve memnuniyet/şikayetlerini yazarsa çok sevinirim
Teşekkürler
yeni bir dolgu broşürü geçti elime. Heyecan verici buldugum için sizlerle paylaşmak istiyorum
Anteis firması tarafından üretilien ,Esthelis ve sanıyorum daha kalın formdaki ForthelisForte..
Broşürü ilk elime aldıgımda okumadan evvel uygulamanın bir tür lazer olduğunu düşündüm
çünkü resimlerdeki yüzler gerçekten oldukça gençleşmişti
Bu da bize gözaltına da uygulanabilen DOĞRU dolgunun ne kadar önemli oldugunu gösteriyor
broşürü okuyunca bunun bir dolgu olduğunu anladım, ve gerçekten şaşırdım
resimler epey güzel, tıp gittikçe ilerliyor
bilim, insanlara yeni seçenek ve çareler sunuyor
Şu ana kadar hep juvedermden yanaydı tercihim.Ancak esthelisi gerçekten çok beğendim
belki bundan sonra bu ürünü tercih ederim
ürün hayvansal olmayan- bio fermentasyon ile elde edilmiş hyaluronic acid dolgu
değişik formları var
kalıcılıgı 9-12 ay olarak belirtilmiş, ancak biraz iddialılar 9-12 ay arası yeni bir enjeksiyona ihtiyaç duymayacaksınız diyorlar
bazı dolgular 5-6 aydan itibaren erir, sanki bu firma daha iddialı ve kendine güveniyormuş gibime geldi
sitesini link olarak veriyorum resim yapıştırmayı bilmediğim için,
nerelere uygulanabildiği ise bu resimde gösterilmiş
bu linkte de yüzdeki uygulamaları verilmiş
Anteis | Change starts here
Vanillaesthetics
broşürde yer alan gözaltı uygulaması resmini internette bulamadım- çok zamanım yok belki de biraz daha arasaydım çıkacaktı ama güzel bir sonuç vermiş
bu ürünü ilk kez görüyorum doktor ofislerinde, belki de ülkemize yeni geldi
yaptıran arkadaşlarımız varsa bize deneyimlerini, fiyat ve doktor bilgisi ve memnuniyet/şikayetlerini yazarsa çok sevinirim
Teşekkürler