Ben de olmayı düşünüyorum.. uzun zamandır arastriyorum olan bir arkadasim oldu .. ameliyat sonrası o goz altlarini görünce vazgeçtim . Çok kötü izler kalıyor . Daha başka yöntemler aramaya başladım .. bunun için baya ürünler var kozmetik olarak. Garnier in portakallı gizalti maskesini tesadüfen aldım ... Umutsuz bir şekilde .. çünkü maskeyle vs düzelecek gbi degildi
Sadece bir kez kullanmaya gözle görünür şekilde azaldı mm bir hafta sorna tekrar aldım uyguladım daha iyi oldu.. ameliyattansa her hafta yapıyorum artık baya iyileşme var .. şişliği yarı yariya indi morluklar inanılmaz azaldı ..
Göz altı torbası ameliyatı Olan arkadaşınız Elazığ damı ve siz de mi Elazığ dasınızz. Arkadaşınızın öncesi ve sonrası fotoları görebilirmiyim. Yarın ihsan okura gidcem. Öncesi sonrası fotoları bakcamda. Bide ahmet aslana gidem. Eğer bu kişiler göz altı torbası ameliyatı hiç yapmamışlar sa ist fatih Dağdelen yada akın banaz gidcem. Fatih Dağğdelen hoca 1500 euro didi. Arkadaşınız hangi doktora gitti ve ne kadar ödedi. İz kalmaz diye izledim fatih Dağdelen de