hocam merhabalar.ben 28 yaşındayım.cocuklugumdan beri genetik olarak gözaltı torbalarım vardı.fakat 35 kilo verince iyice belirginleşip yaşam kalitemi çok düşürdü.gazi üniversitesi plastik cerrahi bölümüne muayne oldum ve ocak 28 inde gün verdiler amelyat için..amelyat hakkında düşünceniz nedir? iyileşme süresi , agrı sızı çok oluyormu? ögrenci oldugum için şubat tatili süresince şişliklerim inermi? birde gizli dikiş yapılmadıgını söylediler ? amelyat genel anestezi yapılacakmış..iz kalırmı acaba..teşekkür ederim hocam .saygılar
ilgilendiğiniz için çok tşk ederim.iki gün önce ameliyat oldum.umarım sonuç dediğiniz gibi olur.çok çok tşkler desteğiniz beni çok mutlu etti
ilgilendiğiniz için çok tşk ederim.iki gün önce ameliyat oldum.umarım sonuç dediğiniz gibi olur.çok çok tşkler desteğiniz beni çok mutlu etti
İz için kremler öneriyor doktorlar tatlım onun sıkıntısını yapma daha şimdidenhocam merhabalar.ben 28 yaşındayım.cocuklugumdan beri genetik olarak gözaltı torbalarım vardı.fakat 35 kilo verince iyice belirginleşip yaşam kalitemi çok düşürdü.gazi üniversitesi plastik cerrahi bölümüne muayne oldum ve ocak 28 inde gün verdiler amelyat için..amelyat hakkında düşünceniz nedir? iyileşme süresi , agrı sızı çok oluyormu? ögrenci oldugum için şubat tatili süresince şişliklerim inermi? birde gizli dikiş yapılmadıgını söylediler ? amelyat genel anestezi yapılacakmış..iz kalırmı acaba..teşekkür ederim hocam .saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?