How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

gözaltı torbaları

secil47

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
26
0
16
Ankara
hocam merhabalar.ben 28 yaşındayım.cocuklugumdan beri genetik olarak gözaltı torbalarım vardı.fakat 35 kilo verince iyice belirginleşip yaşam kalitemi çok düşürdü.gazi üniversitesi plastik cerrahi bölümüne muayne oldum ve ocak 28 inde gün verdiler amelyat için..amelyat hakkında düşünceniz nedir? iyileşme süresi , agrı sızı çok oluyormu? ögrenci oldugum için şubat tatili süresince şişliklerim inermi? birde gizli dikiş yapılmadıgını söylediler ? amelyat genel anestezi yapılacakmış..iz kalırmı acaba..teşekkür ederim hocam .saygılar

hocam merhabalar.ben 28 yaşındayım.cocuklugumdan beri genetik olarak gözaltı torbalarım vardı.fakat 35 kilo verince iyice belirginleşip yaşam kalitemi çok düşürdü.gazi üniversitesi plastik cerrahi bölümüne muayne oldum ve ocak 28 inde gün verdiler amelyat için..amelyat hakkında düşünceniz nedir? iyileşme süresi , agrı sızı çok oluyormu? ögrenci oldugum için şubat tatili süresince şişliklerim inermi? birde gizli dikiş yapılmadıgını söylediler ? amelyat genel anestezi yapılacakmış..iz kalırmı acaba..teşekkür ederim hocam .saygılar

Ben hoca değilim ama yaptıranları görüyorum. Gayet kolaylıkla atlatıyorlar, 1 hafta gibi bir sürede sıkıntılar hafifliyor ve kirpik dibinden olduğu için hiç fark edilmiyor. Çok geçmiş olsun, inşallah çok güzel olacaksın......

ilgilendiğiniz için çok tşk ederim.iki gün önce ameliyat oldum.umarım sonuç dediğiniz gibi olur.çok çok tşkler desteğiniz beni çok mutlu etti

ilgilendiğiniz için çok tşk ederim.iki gün önce ameliyat oldum.umarım sonuç dediğiniz gibi olur.çok çok tşkler desteğiniz beni çok mutlu etti

slm seçil.öncelikle geçmiş olsun.gözaltı torbası sorunu bendede var çok yoğun olmamasına rahmen bazen daha fazla belirginleşiyor.bana ameliyatınla ilgili bilgi verebilirmisin? fiyat olarak ne kadar ödedin? sonuç olarak memnun kaldınmı?

kızlar gelmiş geçmiş olsun secill47 ve diğer ameliyat olan arkdaşlar Allah rızası için gerçekten memnunlarmı bi arkadasım olucak olsun mu kıme olsun izleriniz nasıl resimler varsa atın lütfen acil lazım Allaha emanet olun mutluluklar.

kızlar bende acil bilgi arıyorum.. noolur sonucları bizede yazın gözlerinizle ilgili. Bugun dr gitcem muane olmaya. İnan çokinsan dikkat etmiyor göz kapaklarına. Ama yapınca ve iyi yaparlarsa 10 yaş gecleşiyosunuz...

İz için kremler öneriyor doktorlar tatlım onun sıkıntısını yapma daha şimdiden

Ağbeyim İzmirde Dr Şeyda Atabay Yıldıza göz altı torba operasyonu oldu çok iyi görünüyor ve gençleşmiş beğendim.

ben de bu ameliyati 5.5 hafta once oldum cok korkuyordum korkulacak bir sey yokmus, dr um tugrul turan

sgk'da bu işlemi yapıyorlar. sonrısında bir süre kendiniş hiç beğenmeyebilirsin ama söylim.

Back