Göz Çevresi Bakımı gözaltı şişliği+morluğu

ybuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
60
0
:uhm: kızlar 19 yasındayım gozlerımın altı şiş ama hep boyleydı yasın kucuk bsy surme dedıklerı ıcın bsy denemedım bu yasta kullanabılcgm bısey onerebılcek olan bırı var mI? gozlermn altı hem şiş hemde yorgun olunca mosmor oluyo şiş oldugu için kapatıcı surunce daha kotu gorunuyo.ilk once şişliği gecirmem lazım yardım edin=(kafamçokkarıştısenağlama

bak canım bildiğim yöntemleri paylaşayım
çayı içiyoruz ya daha sonra demlikte kalan soğuk çayı pamuğa döküp sürebilirsin gözlerinin altına
patates de bu konuda oldukça etkili ben patatesle kurtulmuştum
patates dilimlerini koyuyosun gözlerine
bir de akşam yatmadan önce buzluğa metal kaşık koy
uyanınca onunla gözlerinin altına masaj yap

umarım geçer canım
ben de hemen hemen hepsini kullanmıştım ve biraz da olsa geçmişti

benm gözaltlarım ben bildim bileli mor nasıl geçr anam bu ya patates etkili mi gerçekten?şakkıdı

selam suzanblg,benım de gozaltımda torbalanma problemim var ve denemedgım bisey kalmadı.maddı manevı kendımı seferber ettım bu yolda:) senın yazını gorunce ınternetten baktım ıncarose my eyes stıck e ve bıraz tuzlu geldı.bu yolda cok param gıttı parasında degılım ama aldıklarım ıse yaramayınca kendımı kotu hıssedıyorum bıraz anlatrmısın nasıl kullandın,gercekten ıse yarıyomu? çok tesekkur ederım canım,bizi aydınlattıgın ıcın..

domatesli un maskesi cilt rengin,i baya açıo acaba göz altının morluunuda açarmı

bu incarose'un diğer ürünleri nasıl acaba,kullanan oldu mu kızlar ?

göz altı morluğu bir damar hastalıgıdr erken tedavide çok önemli imkanın varsa doktora gitmelisin bnmde zaman zaman uykusuzlk yorgunluk halinde oluyor bende patates dilimleri,çay,salatalık kulunıyorum ayrıca kesinlkle göz cevresine krem sürme çünkü erkenden gözün kırşmasına neden oluyor arada zeytinyagını dene tavsiyerlm bunlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…