Göz Çevresi Bakımı gözaltı şişkinliği

mordabirrenk

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
277
0
selam
sabah kalktığım zaman gözlerimin altı şiş oluyo ve gün boyu bu şişlik azalmıyo.artık gözümde çerçeve gibi duruyo, offf ya ne yapayım...

Ben de aynı durumdayım ve torbalarım da var bu torbaların ameliyatsız bir çaresi yok mu??Neutrogena'nın bir kremi çıkmış galiba??

Ben de aynı durumdayım ve torbalarım da var bu torbaların ameliyatsız bir çaresi yok mu??Neutrogena'nın bir kremi çıkmış galiba??

evet Neutrogena' gözaltı kremini aldım ve kullanıyom.ya gerçekten azaldı.en azından eskisi gibi değil.:1hug:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende gözaltı şişkinliğinden şikayetçiyim.ama benim sorunum şu şekilde.yaklaşık 3.5 ay evvel burun ameliyatı oldum.ondan öncede hafif hafif gözaltlarım şişiyordu.ama bu kadar bariz değildi şişkinlikler.şimdi daha da arttı.doktorum normal olduğunu geçeceğini söyledi.günüm günüme uymuyo.kimi zaman az şişiyo kimi zaman çok.ama inanın bıktım.bildiğiniz bir çaresi varmı arkadaşlar?buz falan koyduğumda gün içerisinde biraz iniyor.ama sabah ilk uyandığımda müthiş şiş oluyor.lütfen bana yardımcı olun.şimdiden teşekkür ederim.

Gözaltı torbaları yada şişlikleri her ne sebeple olursa olsun sizi olduğunuzdan daha yaşlı, daha yorgun gösterir. Göz altında oluşan şişlikler ve torbalar için size önerimiz papatya çayı ve bal uygulaması.
GEREKLı MALZEMELER ;

50 gr papatya,
1 salatalık,
Aloevera jeli,
1 tatlı kaşığı bal
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Papatya çayı hazırlayın ve süzerek soğumaya bırakın. Ardından salatalık, aloe vera jeli ve balı kombine ederek iyice karıştırın. Papatya çayını da ekleyin. Karışım pürüzsüz hale gelene kadar karıştırmaya devam edin. Ardından nazikçe göz altlarınıza parmakla uygulayın. Yüzük parmağı en güçsüz parmak olduğu için onun yardımıyla göz çevresini incitmeden uygulayabilirsiniz. Bu maske göz çevrenizi besler, çizgileri ve gözdeki şişliği azaltır.

Alıntı..

Fakat ben bunu birkaç ay yapmıştım faydasını gördüm arkadaşlar.

X