Gözaltı morluklarım çok koyu, nasıl geçer?

olmuyoreskisigibi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
84
23
Gözaltı morluklarım inanılmaz kötü, makyajsız resmen bağımlı gibi ya da yumruk yemiş gibi duruyorum. Kapatıcıyla kapatmaya çalışırken de bir ton uğraşıyorum ve çoğu grileştiriyor zaten. Genetik olduğunu düşünüyorum ama son birkaç aydır uyku düzenim kötü diye daha da arttı gibi. Bunun nasıl önüne geçebilirim? Işık tedavilerinden falan inanılmaz korkuyorum. Geçici çözüm olsa da olur yeter ki hep böyle olmasınlar, onları kapatmakla uğraşırken her buluşmaya geç kalıyorum artık. Pembe alt tonlu güzel bir kapatıcı önerebilen olursa da mutlu olurum. Loreal’in infallible kapatıcısını kullanıyorum şu an ama en açık rengi bile tenime koyu geliyor.

Hic vitamin değerlerinize baktırdınız mı? Ben de asırı derecede demir eksikliği vardı takviye işe yaradı.Tabi sadece vitamin degil.Bol su ve kafeinli göz altı serumu kullanıyorum.Loreal kapatıcısı cok kötü kuruttu benim gözaltımı ve grilestiriyor kesinlikle.Ben skinfood markasının gözaltı kapatıcısını kullanıyorum coook memnunum.İki tonu var ikisini de kullandım ve asla bitmiyor 2 sene olacak hala ikisi de bitmedi.Hem nemli görüntü saglıyor hem de cizgilere dolmuyor.Nascita gözaltı kapatıcı fırcasıyla uyguluyorum tavsiye ederim.

Öncelikle kesinlikle uyku ve demir eksikligi bence birinci etken . Göz altı ışık dolgusu denediniz mi ? Benimde genetik olarak göz altlarim mor ışık dolgusu ile baya baya azaldı üstelik bende de yoğun kansızlık var . Bebeklik resimlerim de dahi göz altlarim hafif mordur baya baya genetik yani . Ama ışık dolgusu baya azalttı .

X