- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
Ortaokulda yoktu sonradan oluştu gözlük falan da kullanmıyodum 1 senedir kullanıyorum. Napıcaz :/ ben yağlı yağsız süzme farketmez 1 çay kaşığı peyniri çok az sütle ıslatıyorum göz altıma sürüp 15 dk bekleyip yıkıyorum bunu deneyebilirsiniz. Ama sadece o gün için birazda olsa açıyo morlukları ertesi gün yine aynıBenimde var liseden sonra oldu bende kapatıcısız çıkamıyorum çok kötü birşey
bende çok şey denedim ama malasefff senin ailede var mıOrtaokulda yoktu sonradan oluştu gözlük falan da kullanmıyodum 1 senedir kullanıyorum. Napıcaz :/ ben yağlı yağsız süzme farketmez 1 çay kaşığı peyniri çok az sütle ıslatıyorum göz altıma sürüp 15 dk bekleyip yıkıyorum bunu deneyebilirsiniz. Ama sadece o gün için birazda olsa açıyo morlukları ertesi gün yine aynı
Ablamda, teyzemde, kardeşimde yoğun var ama annemde çok hafif var. Ben baya beyaz tenliyim kardeşim ablam sende ne var diyorlar ama beyaz oldugum için daha çok göze batıyor benim mor değilde daha çok kahverengi gibi böyle kararmış gibibende çok şey denedim ama malasefff senin ailede var mı
Bende kansızlık vitamin eksikliği var acaba vitamin hapları falan kullansam düzelir mi ki :/Benimde annemde var baya yoğun oda lazer yaptırdı vitamin takviyesi yaptılar hafifledi eskisinden iyi oldu sanırım genetik oluyor
Evet daha çok yeniOlabilir canım belki düzelir sanırım hamilesin
Doktora 1 hafta sonra gidecekmişim sonuçlarımı gösterdiğim doktor öyle söyledi. Şuan folic asit kullanıyorum sadece olmadı doktora danışırım vitamin hapı için. Teşekkür ederim amin darısı isteyenlere inşallahHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doktor kontrolünde iste vitamin hapı folik asit içiyorsan onunda yararı olur
Evet benim. Ya benimki daha çok böyle kararma gibi. Renk açan maskeler yapmaya çalışıyorum daha çok. Patates sürekli koyuyorum ama renginde pek bi açılma yok. Maya süt maskesi biraz açıyo rengini sonra tekrar koyulaşıyorFotograftaki siz misiniz? Keske benimki öyle olsaben patates iyi geliypr diye duydum ama henüz uygulamadim
Benim çok hafif var ama kapatıcı sürmeyince göze batıyor :/Böyle dendiği zaman sinir olurum bende ama demek zorundayım göz altlarınız çok hafif , birşey yok gibi bile görünüyor koyduğunuz resime göre. Bende de var aynı problem ama baya yoğun kapatıcı da kapatmıyor çok araştırdım sanırım tek çözüm ışık dolgusunda
Bana da kapatıcı kullanmadığım zaman hasta mısın diye soruyorlar bende yokk benim gözaltılarım anormalllllllğğğ diyemiyorum tabiBana gecen biri uyusturucu mu kullaniyorusun dedi
Ben de şaka yapiyor sanip gecen birine evet dedim şok olduBana da kapatıcı kullanmadığım zaman hasta mısın diye soruyorlar bende yokk benim gözaltılarım anormalllllllğğğ diyemiyorum tabi
Neyse ki okul, iş gibi dertlerim yok da evde bakım yapmaya vaktim oluyor gerçi eşim yetiyorBen de şaka yapiyor sanip gecen birine evet dedim şok oldusonra hayir saka yapiyorum dedim ama inanmadi sanirim isten okuldan falan kaytar evet hastayim cok mu belli falan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?