Gözaltı kapatıcısı

shy-x

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
39
14
18
29
Arkadaslar fazla pahalı olmayan kapatıcı almak istiyorum. Şu an Garnier kullanıyorum ama çok memnun kalmadım. Tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)

Cecile'in kapatıcısını tavsiye ederim. Çok da pahalı değil. Şu an tam fiyatını hatırlamıyorum ama.

Arkadaslar fazla pahalı olmayan kapatıcı almak istiyorum. Şu an Garnier kullanıyorum ama çok memnun kalmadım. Tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)
maybelline affinitone kapatıcı kesinlikle öneririm fiyatı da gayet uygun

ben de maybelline öneririm, hem çizgilere dolmuyor hem de akma bulaşma yapmıyor gözaltı için çok fazla kapatıcılık beklemezseniz ideal

Rimmel London'un Match Perfection kapatıcısı kesinlikle çok iyi hem göz altlarına güzel bir aydınlık veriyor hem de morlukları kapatıyor.:)

M.A.C Canada Göz altı kapatıcısını önerebilirim size yada Kryolan marka da olabılır Gümrük Moda nın instagram hesabından almıştım fiyatlarıda butceye uygun dıyebılrım... instagram gumruk_moda

garnierin kafein içeriklisini ben beğenmiştim ama çok kapatıcılığı yok tabi sadece daha aydınlık gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…