Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar fazla pahalı olmayan kapatıcı almak istiyorum. Şu an Garnier kullanıyorum ama çok memnun kalmadım. Tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)
Arkadaslar fazla pahalı olmayan kapatıcı almak istiyorum. Şu an Garnier kullanıyorum ama çok memnun kalmadım. Tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)
M.A.C Canada Göz altı kapatıcısını önerebilirim size yada Kryolan marka da olabılır Gümrük Moda nın instagram hesabından almıştım fiyatlarıda butceye uygun dıyebılrım... instagram gumruk_moda