- 25 Ocak 2015
- 6
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi gelpisipisi7
Gözaltı ışık dolgusu yaptıran varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırdım çok memnun kaldım .mucize olmuyor ama o yorgun görüntü gidiveriyor.yok mu?
Merhaba ben dün yaptırdım sonucu sizinle paylaşabilirim.Gözaltı ışık dolgusu yaptıran varmı?
teosyal redensity2 yapıldı.dr arkadaşım piyasanın en iyisi dedi.arkadaşım olduğu için sanırım,kıyak çekti fazlaca koymuş.sonuç:ikinci bir sıra gibi duran kabarık çizgi oldu.:))eritmek için yapılan enjeksiyon göz altında onarılamaz çöküntü yapıyormuş,dolayısıyla eriyene kadar böööleee yaşicekmişim.sana herşeyi minimal yapmak lazımmış dedi ama geç kalınmıştı.göz altım da morarınca valla daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı dedi,toplamak için 2 tur da mezoterapi yaptı:))dolgu çizgi hattı biraz hafifledi ama hala belirgin.makyaj kapatmıyor.3 aydır durum bu...elemanı arkadaşlıktan çıkardım.her gün mesajlada taciz edip,burnundan getiriyorum.(kendisi cildiye dr. u)ama bende her estetik tecrübesi bir komplikasyon faciasına döndüğü için ne diyeceğimi de bilemiyorum.