• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözaltı ışık dolgusu yaptıran varmı?

Yaptırdım ilk seansta belli olmuyo ikinci üçüncü seansta biraz etkisi de iki ay sonra geçiyo tekrar çöküyo göz hiç kimse anlamadı boşa para yani çok kısa süresi

Ama henüz bir şey anlayamadım umarım başarılı olmuştur. Ama yaptırmadan önce çok moraracağı söylenmişti ben buz koydum ve kafam yukarıda yattım pek bir morluk olmadı zaten mor olduğu için anlayamadım belki de)

bu ışık dolgusunu normal dolgulardan farkını anlamadım kızlar ;)

teosyal redensity2 yapıldı.dr arkadaşım piyasanın en iyisi dedi.arkadaşım olduğu için sanırım,kıyak çekti fazlaca koymuş.sonuç:ikinci bir sıra gibi duran kabarık çizgi oldu.:))eritmek için yapılan enjeksiyon göz altında onarılamaz çöküntü yapıyormuş,dolayısıyla eriyene kadar böööleee yaşicekmişim.sana herşeyi minimal yapmak lazımmış dedi ama geç kalınmıştı.göz altım da morarınca valla daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı dedi,toplamak için 2 tur da mezoterapi yaptı:))dolgu çizgi hattı biraz hafifledi ama hala belirgin.makyaj kapatmıyor.3 aydır durum bu...elemanı arkadaşlıktan çıkardım.her gün mesajlada taciz edip,burnundan getiriyorum.(kendisi cildiye dr. u)ama bende her estetik tecrübesi bir komplikasyon faciasına döndüğü için ne diyeceğimi de bilemiyorum.

Geçmiş olsun diycektim de geçti mi etkisi?
teosyal redensity2 yapıldı.dr arkadaşım piyasanın en iyisi dedi.arkadaşım olduğu için sanırım,kıyak çekti fazlaca koymuş.sonuç:ikinci bir sıra gibi duran kabarık çizgi oldu.:))eritmek için yapılan enjeksiyon göz altında onarılamaz çöküntü yapıyormuş,dolayısıyla eriyene kadar böööleee yaşicekmişim.sana herşeyi minimal yapmak lazımmış dedi ama geç kalınmıştı.göz altım da morarınca valla daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı dedi,toplamak için 2 tur da mezoterapi yaptı:))dolgu çizgi hattı biraz hafifledi ama hala belirgin.makyaj kapatmıyor.3 aydır durum bu...elemanı arkadaşlıktan çıkardım.her gün mesajlada taciz edip,burnundan getiriyorum.(kendisi cildiye dr. u)ama bende her estetik tecrübesi bir komplikasyon faciasına döndüğü için ne diyeceğimi de bilemiyorum.

Ben evveli gün internette görmüştüm bir internet fenomeni bayan paylaşmış istanbul'da Dr adını da vermiş ama muhtemelen ona ücretsiz yapmıştır Dr ki tanıtsin diye, kız memnun kaldığını söylemiş eski resmi ile çok az fark vardı. Palette saç açıcılı boyayı araştırırken görmüştüm beautyblogger mi öyle bir şey..

Back