- 15 Şubat 2015
- 13.350
- 47.080
- 798
- Konu Sahibi dogadostupanda
-
Kusura bakmayin konuya gelen bildirimi gormemisim simdi gordum. Once isik dolgusu yapildi, mezoterapiyi dolgudan sonra onerdiler. Karboksiterapi hakkinda bilgim yok. Gozaltinizda sadece cokme varsa ışık dolgusu fazlasiyla yeterli oluyor. Benim gozaltlarim asiri derecede morlasti dolgu renk konusunda yetersiz kaldi. Kesinlikle Baska bir yöntemle desteklemek gerekiyor.doktorunuz önce dolgu sonra mezoterapi mi demişti, sıralama olarak?
benim de göz altlarım içi artık bir şeyler yaptırmam gerekiyor
dolgu, mezoterapi ve karboksiterapiyi düşünüyorum ama sıralaması nasıl olmalı emin değilim.
merhabalar gözaltı ışık dolgusundan memnun kaldınız mı? eğer mahsuru yoksa özelden fotoğraf atar mısınız? bir de nerde ve hangi marka dolgu kullanıldıKusura bakmayin konuya gelen bildirimi gormemisim simdi gordum. Once isik dolgusu yapildi, mezoterapiyi dolgudan sonra onerdiler. Karboksiterapi hakkinda bilgim yok. Gozaltinizda sadece cokme varsa ışık dolgusu fazlasiyla yeterli oluyor. Benim gozaltlarim asiri derecede morlasti dolgu renk konusunda yetersiz kaldi. Kesinlikle Baska bir yöntemle desteklemek gerekiyor.
Merhabalar, dolgu yaptirali cok uzun zaman oldu markasini hatirlamiyorum. Memnun kaldim, cukurluklar gitti ancak gozaltlarim cok mor oldugu icin tatmin edici bir renk acilmasi olmadi. izmir novar polikliniginde yaptirdim. Fotograf atma sansim yok maalesef.merhabalar gözaltı ışık dolgusundan memnun kaldınız mı? eğer mahsuru yoksa özelden fotoğraf atar mısınız? bir de nerde ve hangi marka dolgu kullanıldı
dolgu eridiğinde eskisinden daha kötü olma durumu oldu mu? ya da dolgunuz eridi mi? tekrar yaptırmayı düşündünüz mü?Merhabalar, dolgu yaptirali cok uzun zaman oldu markasini hatirlamiyorum. Memnun kaldim, cukurluklar gitti ancak gozaltlarim cok mor oldugu icin tatmin edici bir renk acilmasi olmadi. izmir novar polikliniginde yaptirdim. Fotograf atma sansim yok maalesef.
Henuz erimedi yaptirali 3 4 ay oldu. Kesinlikle tekrar yaptiracagim. Gozaltindaki cukurlar kapatıcı ile dolmadigi icin dakikalarca uğraşıyordum. Simdi birkac dakika bile sürmüyor kapatmak. Benim gozaltlarim o kadar kötüydü ki eskisinden daha kotu olamaz sanirim.dolgu eridiğinde eskisinden daha kötü olma durumu oldu mu? ya da dolgunuz eridi mi? tekrar yaptırmayı düşündünüz mü?
anlıyorum, benim çok çok kötü değil ama çukurluk var ne yazık ki.Çok teşekkür ediyorumHenuz erimedi yaptirali 3 4 ay oldu. Kesinlikle tekrar yaptiracagim. Gozaltindaki cukurlar kapatıcı ile dolmadigi icin dakikalarca uğraşıyordum. Simdi birkac dakika bile sürmüyor kapatmak. Benim gozaltlarim o kadar kötüydü ki eskisinden daha kotu olamaz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?