• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Gözaltı ışık dolgusu için en iyi doktor ve sonucundan memnun kalanlar ?

Medusa_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
67
44
103
Selam arkadaşlar uzunca bir süredir araştırıyorum, fakat işin içinden çıkamadım. Dolgu ya da botoks gibi bir şey olsa da bence önem arz eden bir bölge. Bazı kimseler memnun ya da değil. Güncel Öztürk' e uygulamayı yaptıran bir youtuber kızcağız memnun kalmış, fiyatı da diğerlerine göre 200-300 tl gibi bir aralıkta, daha pahalı.
Konu biraz güncellik kazansın diye başlık açtım zira şu sıkıntımdan bir an önce kurtulmak istiyorum. O da çökük gözlaltları! :KK61:Cevaplarınızı bekliyorum...

aynen ben de gözaltlarımdan çok muzdaribim. kapatıcı ile asla düzelmiyor çünkü sadece mor değil, baya bi çökük ve bu genetik. Küçüklüğümden beri var. özgüvenimi çok etkiliyor. aynaya bakamıyorum çoğu zaman.
dolgu yaptırmak istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum. ya bu halinden daha kötü olursa diye.

Fatih Dağdelen'e yaptırmıştım hiç bir problem yaşamadım memnun kaldım.

Fatih Dağdelen'e yaptırmıştım hiç bir problem yaşamadım memnun kaldım.
teşekkürler araştırayım angeliss araştırayım... fiyatları nasıl bu arada ? bilgi verirsen sevinirim
aynen ben de gözaltlarımdan çok muzdaribim. kapatıcı ile asla düzelmiyor çünkü sadece mor değil, baya bi çökük ve bu genetik. Küçüklüğümden beri var. özgüvenimi çok etkiliyor. aynaya bakamıyorum çoğu zaman.
dolgu yaptırmak istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum. ya bu halinden daha kötü olursa diye.
aynı durumdayım latiyya emin ol :(

teşekkürler araştırayım angeliss araştırayım... fiyatları nasıl bu arada ? bilgi verirsen sevinirim
aynı durumdayım latiyya emin ol :KK43:
Bin gibi bir fiyat olması lazım ben başka işlemler de yaptırmıştım onun içindeydi o yüzden net fiyatı bilemiyorum.

Back