- 8 Haziran 2018
- 16
- 14
- 37
- Konu Sahibi ceyarceyar
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce gözaltı ışık dolgusu (1ml) ve orta yüz dolgusu (2ml) yaptırdım . Açıkçası memnun kalmadım ve kendime yakıştırmadım. Gözaltı için 1 yıl orta yüz dolgusu için yaklaşık 1,5-2 yıl kalıcı dendi.
Araştırmalarım sonucu eritmenin doğru olmadığını biliyorum . Merak etiğim su ki ne zaman erimeye başlar???. Bunu tecrübe eden arkadaşlar yazarsa sevinirim .
1 yıldan sonra mı başlar erimesi ya da 1 yıl sonra tamamen gitmiş olur mu ?
Dolgudan önce çok tatlı sempatik bir yüzüm vardı . Evet gözaltım çukurdu ama gülümsemek yakışıyordu . Şimdi her ne olduysa gülümsemekten çekiniyorum . Dolgu beni olgun gösteriyor ve bundan kurtulmak istiyorum . Kışa nişan düşünüyoruz 6 aya kadar erir mi ne durumda olur ?
Doğal erime sürecini tecrübe eden biri hikayesini anlatırsa çok sevinirim.
Araştırmalarım sonucu eritmenin doğru olmadığını biliyorum . Merak etiğim su ki ne zaman erimeye başlar???. Bunu tecrübe eden arkadaşlar yazarsa sevinirim .
1 yıldan sonra mı başlar erimesi ya da 1 yıl sonra tamamen gitmiş olur mu ?
Dolgudan önce çok tatlı sempatik bir yüzüm vardı . Evet gözaltım çukurdu ama gülümsemek yakışıyordu . Şimdi her ne olduysa gülümsemekten çekiniyorum . Dolgu beni olgun gösteriyor ve bundan kurtulmak istiyorum . Kışa nişan düşünüyoruz 6 aya kadar erir mi ne durumda olur ?
Doğal erime sürecini tecrübe eden biri hikayesini anlatırsa çok sevinirim.