Gözalti dolgusu

YILDIZ47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
822
380
44
Merhaba arkadaslar 2 hafta kadar once gözaltima dolgu yaptirdim . Isik dolgusu degil juvederm markaydi. Ama hicbir etkisini gormedim aranizda yaptiran var mi acaba

Merhaba ilk göz altı dolgum juvadermdi ben memnun kalmıştım. Belki yeterli gelmemiştir. Kaç cc kullanıldı?

1 cc yapıldı ama dolgunun miktariyla alakali oldugunu sanmiyorum topak topak dalgali bir goruntu var homojen dagilmadi sanki. Siz masaj yapmismiydiniz

Topak topak olması kötü yok canım masaj yapmadım doktor önermedi ancak son dolgum şişme yaptı yarın biraz erittirmeyi planlıyorum

Topak topak olması kötü yok canım masaj yapmadım doktor önermedi ancak son dolgum şişme yaptı yarın biraz erittirmeyi planlıyorum
3 hafta arayla 2 kez yapti ilkinde mercimek tanesi gibi geliyordu elime bastira bastira masaj yapmami soyledi duzelmedi genede kontrole gittigimde igneyle birseyler enjekte etti kolojen dedi ama bana dolgu eritmede kullanilan sey gibi geldi.2 . Dozu verince bir gozum morardi zaten ama digeri gibi olmasada dalgali bi görüntü olustu. Gulunce kotu gozukuyor onceden cukurdu simdi sanki torba olustu. Size hangi marka dolguyu yapti

3 hafta arayla 2 kez yapti ilkinde mercimek tanesi gibi geliyordu elime bastira bastira masaj yapmami soyledi duzelmedi genede kontrole gittigimde igneyle birseyler enjekte etti kolojen dedi ama bana dolgu eritmede kullanilan sey gibi geldi.2 . Dozu verince bir gozum morardi zaten ama digeri gibi olmasada dalgali bi görüntü olustu. Gulunce kotu gozukuyor onceden cukurdu simdi sanki torba olustu. Size hangi marka dolguyu yapti

Ama dolgu eritme yapsa daha iyi olmaz mıydı benim de gülünce kötü gözüküyor:/ teosyel yaptı bana

X