Gözaltı dolgusu yaptıranlar lütfen yardım :(

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
35
Merhaba kızlar gözaltı dolgusu yaptırdım ve gözümün altı mor 2. Yi cumartesi yaptırdım 4 gündür geçmedi damar görünüyor orda baiına gelen var mı çok korluyorm (((

Merhaba geçmiş olsun,
Başıma gelmedi fakat gözaltı morluğu için mi kazayağı için mi ne sebeple yaptırdınız ve dolgu demişsiniz yapılan maddenin adı nedir dr unuz kim nerede ve onun size yanıtı nedir bunları da yazarsanız belki yardımcı olan çıkar

Başka bir dr a gidip fikir alın olmazsa beklemeyin buradan yorum gelsin diye bi terslik varsa da erken müdahale edilir dr baştan bununla karşılaşacağınızı söylemediğine göre bi terslik te olabilir iyi haberlerinizi bekliyoruz

Göz altı çukuru için morluk geçti ama damarlar belirgin ankarada asistan bir de muayenehanesi yok markası volift çok iyi diye duydum

Göz altı çukuru için morluk geçti ama damarlar belirgin ankarada asistan bir de muayenehanesi yok markası volift çok iyi diye duydum
Muayenehanesi olmadığına göre çalıştığı hastanede yaptı diye umuyorum o zaman en azından kurumsal bi muhatap bulma şansınız olduğuna sevindim

Bilmediğiniz bir yerde yaptırmasaydın keşke markada çok bilindik değil sanırım ben Mehmet Akgüne yaptırdım ve çok memnun kaldım dolgumu kendim açtım git bi hesabını sor Ankara da hiç araştırmadın mı çok mağdur var cidden.

Mehmet akgün çok araştırdım herkes şikayetçi memnun değil hayatta gitmem

Dolguyu yüzeye yapmış o yüzden aynı sorun bendede oldu 2 yıl geçti geçmedi goz alti torbalari iki kat oldu rezılık icindeyim

Kimi hala var diyor ben anlayamıyorum azıcık var 4 ay oldu gene yaptırırım çok iyi de iz kalır diye korkuyorum senin de mi çukur duruyor göz altın
Benim bir yıl oldu yaptirali goz pinarindan yanagimin ortasından geçen bir çizgi var halka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…