Ben de istiyordum ama. Konu sahibi yazıyı silmiş. Sizin de mi kötü tecrübeniz var ? Benim göz altlarım çok kötüKatiliyorum
Guveneceginiz yere yaptırın .+1500 TL den fazla odemeyinBen de istiyordum ama. Konu sahibi yazıyı silmiş. Sizin de mi kötü tecrübeniz var ? Benim göz altlarım çok kötü
Siz yaptırmış mıydınız daha önce ?Guveneceginiz yere yaptırın .+1500 TL den fazla odemeyin
Valla iyi yapan yerlerse var. Ben geçen sene yaptırdım 1 sene oldu işte yaptıralı, halen iyi durumda
Hayır yaptırmadım hiç botox dolgu islemleriSiz yaptırmış mıydınız daha önce ?
Teşekkür ederimHayır yaptırmadım hiç botox dolgu islemleri
Aynen oyle 1 yil once yaptirdim yaptirdim yerler kirişti uslik neden yaptirdigimida bilmiyom hic bir sikintim yoktu cukurdu cok az simdi kiris kiris oldu hergun agliyorum alh yalvariyorum nasil o kirisiklar gider napmam lazim hic bilmiyorum bilen varsa lutfen soylesinBen de istiyordum ama. Konu sahibi yazıyı silmiş. Sizin de mi kötü tecrübeniz var ? Benim göz altlarım çok kötü
alt göz kapak estetiği var ozan bitik ile bir görüşün bence yüz ameliyatlarında iyi diyorlar. başka çözumu olacağını sanmıyorum hatta göz dolgusuna da karşı bir doktormus sanrım.Aynen oyle 1 yil once yaptirdim yaptirdim yerler kirişti uslik neden yaptirdigimida bilmiyom hic bir sikintim yoktu cukurdu cok az simdi kiris kiris oldu hergun agliyorum alh yalvariyorum nasil o kirisiklar gider napmam lazim hic bilmiyorum bilen varsa lutfen soylesin
Nerde pekialt göz kapak estetiği var ozan bitik ile bir görüşün bence yüz ameliyatlarında iyi diyorlar. başka çözumu olacağını sanmıyorum hatta göz dolgusuna da karşı bir doktormus sanrım.
ankara da netten arastırınNerde peki
Iastanbuldayim benankara da netten arastırın
orda da iyi doktorlar vardır. arastırınIastanbuldayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?