guysl Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2015 162 153 31 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi guysl #41 deniz060606 .!.: çok güzel bi yazıydı gerçekten insanın içene huzur veriyor.. sizinle konuşup bu tarz faydalı şeyler paylaşmak çok güzel teşekkür ediyorum.. Genişletmek için tıkla... Ben tesekkur ederim. Faydali olmasina cok sevindim
deniz060606 .!.: çok güzel bi yazıydı gerçekten insanın içene huzur veriyor.. sizinle konuşup bu tarz faydalı şeyler paylaşmak çok güzel teşekkür ediyorum.. Genişletmek için tıkla... Ben tesekkur ederim. Faydali olmasina cok sevindim
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.756 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi guysl #42 keşke elimizde olsa. benim ağlamadığım gün yok. ve en zoru da rahat rahat ağlayabileceğim bir yer yok.
keşke elimizde olsa. benim ağlamadığım gün yok. ve en zoru da rahat rahat ağlayabileceğim bir yer yok.
guysl Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2015 162 153 31 29 Mayıs 2015 Konu Sahibi guysl #43 mimoz_a .!.: keşke elimizde olsa. benim ağlamadığım gün yok. ve en zoru da rahat rahat ağlayabileceğim bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Duygusal insanlariz vesselam :) aglamak en dogal eylemlerden biri ama insanlardan bunu saklamak isteriz ya da zorunda hissederiz. Ozel bir odan yoksa en iyisi balkonda ya da banyoda aglamaktir
mimoz_a .!.: keşke elimizde olsa. benim ağlamadığım gün yok. ve en zoru da rahat rahat ağlayabileceğim bir yer yok. Genişletmek için tıkla... Duygusal insanlariz vesselam :) aglamak en dogal eylemlerden biri ama insanlardan bunu saklamak isteriz ya da zorunda hissederiz. Ozel bir odan yoksa en iyisi balkonda ya da banyoda aglamaktir