• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz torba ameliyatı olanlar yardım

sektuby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2017
7
0
1
49
merhaba,ben yeni üyeyim subat ayında torbalarımı aldırdım ve bin pişmanım,sağ göz muntazam sol göZüm ameliyat sonrası asağı cekikmve kirpiğim ters dönmüştü,dikiş alımında doktor hepsinin gececegini söyledi bide kızdı resmen bana,o günden sonra 2 plastik cerrah 1 psikiyatri olmak üzere doktor gezdim,suan 40.gün ve sol göze sürekli masaj yapıyorum göz kemiğin üstünde sert sanki gene kemik var gibi,cok mutsuzum,gececek diyorlar ama ne zaman sizlerin tecrübeleri nelerdir, yazarsanız sevinirim

Geçmiş olsun bu konuda yüz cerrahisi istersen tanıdığım birini söyleyeyim ama ne kadar geçti ameliyatından bilmiyorum belki erken dönemde böyle olabilir. Geçmiş olsun tekrar önereceğim isim amerikan hastanesi plastik cerrahı dr. Selahattin bey. Gereksiz hiçbirşey de yapmaz. Bilmiyorum ben ona çok güveniyorum. Göz doktorları da bu işlere girmeye çalılıyor ana bu adamın çok fazla yan dalı var ve yüz Cerrahisi de çalışmış

Geçmiş olsun bu konuda yüz cerrahisi istersen tanıdığım birini söyleyeyim ama ne kadar geçti ameliyatından bilmiyorum belki erken dönemde böyle olabilir. Geçmiş olsun tekrar önereceğim isim amerikan hastanesi plastik cerrahı dr. Selahattin bey. Gereksiz hiçbirşey de yapmaz. Bilmiyorum ben ona çok güveniyorum. Göz doktorları da bu işlere girmeye çalılıyor ana bu adamın çok fazla yan dalı var ve yüz Cerrahisi de çalışmış
Tesekkür ederim ilginize,suan hastane sakğbleştirici baglatmıs durumdayım kendime,doktorlar düzelecek diyor gözüm dıstan normal ama içerde gerilme var sanırım daha zamanı var iyileşme adına ama ben tükendimSanki gecmeyeekmiş gibi geliyor bana,cünkü diğer gözüm 15.günde gayet iyiydi

Tesekkür ederim ilginize,suan hastane sakğbleştirici baglatmıs durumdayım kendime,doktorlar düzelecek diyor gözüm dıstan normal ama içerde gerilme var sanırım daha zamanı var iyileşme adına ama ben tükendimSanki gecmeyeekmiş gibi geliyor bana,cünkü diğer gözüm 15.günde gayet iyiydi
Haklısınız insanın yüzü çok önemli. Tekrar geçmiş olsun

Back