Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok diye biliyorum. Yakın bir akrabamızın bir gözünde var tembellik. Her sene doktora gidiyor, hep aynı şeyi söylüyorlar "tedavisi şuan yok, ama tıp her yıl ilerliyor"...
Yok diye biliyorum. Yakın bir akrabamızın bir gözünde var tembellik. Her sene doktora gidiyor, hep aynı şeyi söylüyorlar "tedavisi şuan yok, ama tıp her yıl ilerliyor"...
Norovizyon diye tedavi yöntemleri var ancak uzunnn ve biraz pahalı bir süreç malesef bundan dolayı pek kimse yanaşmıyor açıp emek isteyen ve düzenli yapılması gereken bir egzersiz yöntemi ama uygulayan varmı onu ariyorum
Benim cocugumda vardi , çok kucuk yasta tespit edildiği ve tedaviye baslandigi icin ( gözü bant ile kapatma uygulamasıyla) bayağı geriledi duzeldi çok şükür. yetişkinlerde nasıl oluyor bilmiyorum, goz tembelliği ve sasilik konusunda uzman bir hekime gitmek gerekiyor , sirradan göz doktorları anlamıyor pek , gecmis olsun.
Bende de küçüklükten beri şaşılık ve göz tembelliği. Şaşılık için ameliyat oldum, göz tembelliği için bantla kapama tedavisi oldum ama onun bana pek bi faydası olmadı açıkçası.. Bu tedaviyi de ilk defa duyuyorum.
Benim cocugumda vardi , çok kucuk yasta tespit edildiği ve tedaviye baslandigi icin ( gözü bant ile kapatma uygulamasıyla) bayağı geriledi duzeldi çok şükür. yetişkinlerde nasıl oluyor bilmiyorum, goz tembelliği ve sasilik konusunda uzman bir hekime gitmek gerekiyor , sirradan göz doktorları anlamıyor pek , gecmis olsun.