arkadaşlar bugun göz doktoruna gittim göz tansiyonum 27 çıktı çok yüksekmiş.. damla verdi aynı sorunla karşıalşan varmı düştümü.sanırım sürekli yüksek gitmesi halinde gözün kör olma ihtimali varmışş :18:
Ben de göz muayenesine gittiğimde göz tansiyonum olduğunu öğrendim..25-27 arası degişiyor.dr damla verdi kullandım..göz tarama testi ve oct-rnfl testi yaptırdım..4 saat boyunca saat başı göz tansiyom ölçüldü..yüksek çıktı değerlee.göz tarama testi iyi cıktı, oct testnde sinirlerde biraz incelme olduğu bunun doğuştan yapısal da olabileceği söylendi...6 ayda bi muayne olup takip edilmesi gerekyrmş..
Ben de göz muayenesine gittiğimde göz tansiyonum olduğunu öğrendim..25-27 arası degişiyor.dr damla verdi kullandım..göz tarama testi ve oct-rnfl testi yaptırdım..4 saat boyunca saat başı göz tansiyom ölçüldü..yüksek çıktı değerlee.göz tarama testi iyi cıktı, oct testnde sinirlerde biraz incelme olduğu bunun doğuştan yapısal da olabileceği söylendi...6 ayda bi muayne olup takip edilmesi gerekyrmş..
canım bende bi sürü test yaptılar gorme alanı feelen sinirlerde bişey yok ama böyle giderse yıpranır. travatan damla verdi ama gözü çok kızartıyoo bakalm inş düşürür damla.seninki düştü mü peki.
17-18 e dustu cnm..cosopt kullnyrm..tiroid e baktırmamı söylediler..o da normal çıktı..beyin emarı bile çektrdm göze baska yapan bişi varsa diye cok şükür bişi çıkmadı..ilk öğrendiğimde psikolojm bozulmştu nette yazılanları görünce..ama muayenlerini gittikten ve damla kullalandktan snra kontrol altına alınabiliomuş.göz tarama testinin önemli oldgunu sölemşti dr bana..görme alanına zarar verip vermediğini belirliyorlarmş..testlerin normal çkmş cnm muayenelerine gidersn bndan snra.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.