• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goz tansiyonu icin doktor onerisi

gebito

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
6.676
2
15.103
773
Merhaba,

Istanbul, ankara, bursada goz tansiyonunda uzman iyi bir doktor tavsiyesi olan var mi?

Bende Bursada yaşıyorum göz muayenesi için İstanbulda Sinan Gökere gidiyorum tavsiye ederim. Muayene ücreti biraz pahalı ama sorun etmezseniz memnun kalacağınıza eminim

Bende Bursada yaşıyorum göz muayenesi için İstanbulda Sinan Gökere gidiyorum tavsiye ederim. Muayene ücreti biraz pahalı ama sorun etmezseniz memnun kalacağınıza eminim
Tesekkurler, goz tansiyonu hakkinda iyi mi, bilginiz var mi?

aa fotoğrafından tanıdım 18 yıl önce ben de sinan beye lazer olmuştum :)

Benim göz tansiyonu ile ilgili bir sorunum olmadı ama mutlaka ilgileniyodur. Siz peki yaptırdığınız lazerden memnun musunuz?

Evet, yıllardır bir sorun yaşamadım
Çok şükür.Bende lazer düşğnüyorum ama kararsızım sonrasında yok güneşe bakamazsın, yok klimalı olan her yerde gözlerin sulanıyo, yok yakının düzelirken uzağın bozuluyor... Okadar çok yorum yapıyorlar ki. Ekim ayında kararımı vermiş olmam gerek Sinan bey zaten doktorum. Lazer yaptırmayı yaptıran biri olarak öneriyormusunuz korkuyorum açıkcası

Çok şükür.Bende lazer düşğnüyorum ama kararsızım sonrasında yok güneşe bakamazsın, yok klimalı olan her yerde gözlerin sulanıyo, yok yakının düzelirken uzağın bozuluyor... Okadar çok yorum yapıyorlar ki. Ekim ayında kararımı vermiş olmam gerek Sinan bey zaten doktorum. Lazer yaptırmayı yaptıran biri olarak öneriyormusunuz korkuyorum açıkcası
Ben 19 yaşımda olmuştum. Gençlik yıllarımda gözlük kullanmamış olmayı avantaj olarak görüyorum. Yegane göz problemim karanlıkta farlardan rahatsız olma, far ışıklarının dağılması. Artık yaşım da 40a doğru gittiği için bu saatten sonra yavaş yavaş problemlerin başlamasını bekliyorum. Yıllarca hiç bir sorun olmadan, günlük hayatımı konforlu bir şekilde yaşadım.

Göz tansiyonu ciddi bir durum her göz doktoru iyi diye gidilmez. Uzman oldugu konular var her doktorun . Özellerde ciddi denilecek rakamlar alırlar ama Üniversite Hastanelerinden de bu branştakı doktorlara daha rahat bulabılrısınız .Selçuk Ünv de Prof Dr Banu Öztürk . Bursa Prof Dr Mehmet Baykara .Ankara Prof Dr Ahmet AKMAN

Göz tansiyonu ciddi bir durum her göz doktoru iyi diye gidilmez. Uzman oldugu konular var her doktorun . Özellerde ciddi denilecek rakamlar alırlar ama Üniversite Hastanelerinden de bu branştakı doktorlara daha rahat bulabılrısınız .Selçuk Ünv de Prof Dr Banu Öztürk . Bursa Prof Dr Mehmet Baykara .Ankara Prof Dr Ahmet AKMAN
Çok teşekkürler

Back