göz tansiyonu damlası kullanan var mı

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.419
1.588
39
öncelikle herkeze iyi bayramlar gözümdeki rahatsızlık nedeiyle gittiğim özel hastanede göz tansıyınu olduğuumu öğrendim dr damla verdii dün gece damlatıp yattım sabah uyandım gözlerim buğulu görüyor normal mi anlamadım

Merhabalar
Damladan oturu degil de.goztansiyonunda bulanik dalgali gorme oluyor diye biliyorum hastaliktan dolayi olabilir mi?
Cok gecmis olsun bu arada damlalarin saatini ihmal etmeyin

Merhabalar
Damladan oturu degil de.goztansiyonunda bulanik dalgali gorme oluyor diye biliyorum hastaliktan dolayi olabilir mi?
Cok gecmis olsun bu arada damlalarin saatini ihmal etmeyin

damladan önce gözümde sorun yoktu gece damlayı yaptm sabah gözde bulantı var bayram dolasıyla dra gidemedim bu normalmi

damladan önce gözümde sorun yoktu gece damlayı yaptm sabah gözde bulantı var bayram dolasıyla dra gidemedim bu normalmi
Öncelikle geçmiş olsun. Damladan sonra bulanıklık birkaç dakika sürebilir ama sürekli olmaz. Bulanık görme tansiyonunuzun atak halinde yükseldiği ve acil müdahale gerektiği anlamına gelebilir. Lütfen acil olarak doktora görünün. Ayrıca göz tansiyonu gibi önemli bir hastalığın teşhisi de özel hastanede çok sağlıklı olmayabilir bir üniversite hastanesinde uzman doktor veya imkan varsa profesöre muayene olmanızı tavsiye ederim.

Bazı damlalar yoğun oluyor. Damlatıp hemen yattıysanız sabah bende de biraz yapışıklık ve bulanıklık oluyor. Henüz alışmadığınız içindir. Ağrı veya zonklama yoksa korkmayın. Esneyip biraz gözlerinizi ıslatın, büyük bir ihtimalle geçer.

Bir tavsiyem de şu. Bazı gözler normalden kalın olduğu için hatalı göz tansiyonu teşhisi konabiliyor. İyi bir göz hastanesinde göz kalınlığınızı ölçtürmek isteyebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Bazı damlalar yoğun oluyor. Damlatıp hemen yattıysanız sabah bende de biraz yapışıklık ve bulanıklık oluyor. Henüz alışmadığınız içindir. Ağrı veya zonklama yoksa korkmayın. Esneyip biraz gözlerinizi ıslatın, büyük bir ihtimalle geçer.

Bir tavsiyem de şu. Bazı gözler normalden kalın olduğu için hatalı göz tansiyonu teşhisi konabiliyor. İyi bir göz hastanesinde göz kalınlığınızı ölçtürmek isteyebilirsiniz. Geçmiş olsun.

bilgi için tşk geçmedi bunaltı bunaltı dediğim etrafı tam göremiyorum bulutlu gii ikinci damlyı yapmaya korkar oldum

bilgi için tşk geçmedi bunaltı bunaltı dediğim etrafı tam göremiyorum bulutlu gii ikinci damlyı yapmaya korkar oldum
O zaman bir doktora görünün. Belki ilacın yan etkisi olmuştur. Bende bir marka inanılmaz bir zonklama yapmıştı, bırakmak zorunda kaldım.

kullandığım damla bu gözüm normale döndü gibi

2015-07-17 16.53.32.jpg

dun tanıdk bi eczacıya durumu anlattım normal olduğunu söylei gece tekrar yaptım sabah uyandım şükür sorun yok dün uykusuz kalmıştım ondan oldu galiba

dun tanıdk bi eczacıya durumu anlattım normal olduğunu söylei gece tekrar yaptım sabah uyandım şükür sorun yok dün uykusuz kalmıştım ondan oldu galiba
İlaç yeni yazıldıysa zaten bir kontrol için çağırır doktor. Ona mutlaka söyleyin. Tekrar geçmiş olsun.

X