Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım emzirme döneminde kullanılmaz yazıyor ve ben bu ilacı ömür boyu kullanacağım moralim yerle bir oldu. Bebek sahibi olmayla ilgili herhangi bir bilgi bulamadım inşallah öyle birşey olmaz. Emzirmeme durumu çok kötü yaptı beni.İlaç prospektüsünde yazar genelde hamilelik ve emzirmeyle ilgili bilgiler baktınız mı ona ?
Ozaman bu ilacı yazan doktora gidip, emzirme döneminde de kullanılabilen muadili bir ilaç yazabilir mi onu sormalısınız.Baktım emzirme döneminde kullanılmaz yazıyor ve ben bu ilacı ömür boyu kullanacağım moralim yerle bir oldu. Bebek sahibi olmayla ilgili herhangi bir bilgi bulamadım inşallah öyle birşey olmaz. Emzirmeme durumu çok kötü yaptı beni.
Daha bebek sahibi değilim o yüzden ileride gebelik durumundan korkuyorum ayrıca emzirmemektenGecmis olsun kuzum bilgim yok malesef ama üzüldüm durumuna arastirmadan bişey yapma sen yinede bebegun çok mu küçük
Bir an korktum ileride engel olur diyerek bebeğimi emziremem veya çocuk sahibi olamam diyeEn sağlıklısı doktorunuzdan bilgi edinebilirsiniz hamile yada emzirme durumunuz yokmuş, aciliyet neden?
Doktora danisman daha mantikli, farmakoloji bilgim mide gazima gaviscon icmekle sınırlıBir an korktum ileride engel olur diyerek bebeğimi emziremem veya çocuk sahibi olamam diye
Bunun nesi acil? Ben de yeni doğum yaptınız sandım. Bırak çocuğu, emzirmeyi hamilelik planı bile yok ortada. Prospektüse baktım emzirme döneminde kullanılmaz yazıyor dediniz. Biz kullanın bir şey olmaz desek kullanacak mısınız?Merhaba arkadaşlar ben göz tansiyonu hastasıyım. Göz tansiyonu damlası emzirmeye veya gebeliğe engelmidir acaba sizlere de sormak istedim. Aranızda bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.
Çok geçmiş olsun. Korkutmak için değil ama tedbirli davranmaniz gerektiğini düşündüğüm için yapıyorum bu yorumu. Göz tansiyonu kontrolü ciddi bir hastalıktır. Yani damlaları bırakmayı sakın sakın düşünmeyin. Hele de burdan acil fikir sorulacak bir durum değil. Aman ha.Merhaba arkadaşlar ben göz tansiyonu hastasıyım. Göz tansiyonu damlası emzirmeye veya gebeliğe engelmidir acaba sizlere de sormak istedim. Aranızda bilgi sahibi olan varsa lütfen bilgi verebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.
Daha bebek sahibi değilim o yüzden ileride gebelik durumundan korkuyorum ayrıca emzirmemekten
Daha bebek sahibi değilim o yüzden ileride gebelik durumundan korkuyorum ayrıca emzirmemekten
Kaldı ki kurallar gereği konu başlıklarına acil, yardım, çok acil vb yazmamak gerekiyor, konu başlıkları içeriği özetleyen nitelikte olmalıdır diye de bir kuralımız var.Ben şunu anlamadım henüz var olmayan bebeğinizin emzirme durumunda kullanacağınız ilacın bilgisini neden acil öğrenmeniz gerekiyor?