• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göz sulanması ve sürekli çapaklanma

kaolina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
8
0
86
Manisa
Bebeğim 5,5 aylık, gözleri sürekli sulanıyor, 3 kere 10 ar gün olmak zere Tobrex diye bir ilaç kullandım ilacı kullanırken bir sorun yok ama ilacı bırakır bırakırmaz yine aynı şekilde sulanma ve çapak başlıyor. Bunların yanı sıra sürekli sulu olduğu için gözlerin altı kızarmayada başlıyor... Son iki gündür göz kapaklarıda kızarmaya başladı ve bu sabah bir gözü şiş uyandı kızarıkla birlikte. Göz doktoruna gideceğiz yarın fakat ben anne sütü verirsen düzelir yada çay demi ile silersen geçer gibi şeylerde duydum bunları deneyen faydasını gören oldu mu acaba???

benim oğlum doğduğunda da öyle bi sorumumuz oldu. süt falan da denedim ama bi işe yaramadı sonra doktora gittik masaj önerdi o masajla düzeldi

göz pınarından aşağı doğru parmağınla hafif bastırıyosun gün içinde de sık sık tekrarlıyosun. doktor nadir olarak düzelmeyebilir ozaman ufak bi operasyon yapmak gerekebilir demişti ama gerek kalmadı kısa zamanda geçti

gözyaşı kanalı tıkanmış bebeğinin..benim kızımdada vardı ilaç kullanınca iyi oluyor ilacı bıraınca tekrarlıyordu doktorumuz bizede masaj önerdi günde 5-6 kez yaptım ve çok şükür geçti...
sende sık sık masaj yap....süt ve çayı hiç denemedim...sende yapma bence..

Back