• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Silikonu ve liposuction ameliyatı sürecim

sultanaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
4
0
1
26
Merhaba göğüs ve liposuction ameliyatın bugün 20. günü bu süreçte yaşadıklarımı anlatmak istiyorum 300 cc mentor yuvarlak protez kas altı yaptırdım gayet güzel doğal gönlümü verdiler aslında biraz büyük olmasını istiyordum ama bu doktorumun da bazı arkadaşlarım da dediği gibi doğal görünüm verdi. Ve aynı anda liposuction işlemi de yaptırdım fiziğim bel ve basen kısmı düz şekli veriyordu elbise giydiğim zaman bu şekilden rahatsızlık duyuyordum doktoruma karın kısmından kol kısmından yağ alıp basen kısmımı doldurmasını istedim doktorumun fazla yağım olmadığını biraz kilo aldıktan sonra bu işlemi yapmayı önermesine rağmen tüm ameliyatımın aynı anda olmasını istedim ve ameliyat oldum ameliyatım 3,5 saat sürdü İstanbul Bahçelievler Memorial hastanesinde oldum ameliyatım gayet güzel geçti hatta herkes ameliyatı korkarak girdiği zaman ben çok heyecanlıydım ameliyathaneye giderken bana sakinleştirici yapacaklarını söylediler ama yapmadılar ben gayet rahattım. Ameliyattan sonra doktorum kaslarım çok sert olduğunu ameliyat sırasında zorlandığını söyledi. Ama ameliyattan çıkınca odama getirdiler ben hala anestezi etkisindeydim uyumak istiyordum refakatçi olarak ablam vardı ablamın göğüslerin çok güzel olmuş demesi benim için yeterliydi. Hastanede bir gün kaldım kaldım gece boyunca hemşireler çok güzel ilgilendiler sürekli serum takıldığı için tuvalete kalkıyordum ama kalktım zaman sürekli tansiyonun düşüyordu bu da doktorun kan az olduğu için öyle olduğunu söyledi ertesi gün taburcu oldum kas altı olduğum için doktor direnler çıkarmadı üç gün direnli kaldım ilk üç günü tuvaletimi bile tek başıma yapamıyordum ama direnlerim çıktıktan sonra rahatladım. Ama sol göğsümde hala şişlikleri var direnleri çıkardıktan sonra birkaç gün çok ödem yaptım bu süreçte sol göğsümde uyuşukluklar vardı bunu doktoruma söylediğimde tekrar kan biriktiğini söyledi ve ilerleyen günlerde kan akarsa korkmamam gerektiğini söyledi bu süreci yakından takip ettik. Bir gün pansuman yaparken sol göğsümün dikiş yerlerinden sıvı geldiğini fark ettim ve bu durumu doktoruna soyledigim zaman korkmamam gerektiğini orayı bir Pet koyarak sol tarafıma yatıp göğsümü sıvı çıkan yöne doğru sıvazlamamı söyledi. Bu durum birkaç gün devam etti her gün gelen sıvının miktarını fotoğraf çekerek doktoruma attım o beni yakından takip etti. Ben bu durumdan sürekli rahatsız oluyordum doktorumla gün içerisinde her saatte iletişimde oluyordum soru soruyordum Sonunda doktorum benim panik yapmamam için kontrole çağırdı gittiğimde benim korkmamam gerektiğini dikişlerim gayet iyi olduğunu sadece deri kısmında hafif açıklık olduğunu onunda zamanla iyileşeceğini söyledi ama yine benim rahat etmem için dış kısımdan iki dikiş attı ve bu dikişlerin zamanı kendiliğinden geçeceğini söyledi şu an da sol göğsümde hafif şişlik var ve dokunduğum sürece ağrı hissediyorum bunun da normal olduğunu söyledi doktorum ama sağ tarafım gayet kendi göğsümmiş gibi benimsedim sağ tarafında hiçbir sıkıntı yok hatta doktorum sağ tarafıma yara izi giderici krem önerdi sol tarafıma da on gün sonra sürbileceğimi söyledi. Basenlerimde çok güzel duruyor şu an göğüs kısımda bel kısımda korse ile geziyorum ve doktorum bir ay böyle gezmemi önerdi ama kış olduğu için fazladan takmak istediğimi söyledim doktorun bu durumu onayladı daha iyi olacağını söyledi inşallah her şey iyi olur şu an sol göğsümün iyileşmesini yakından takip ediyorum doktorum yakından takip ediyor her konuda yardımcı oluyor yine de bu durumu yaşayan varsa yazarsanız yardımcı olursanız çok memnun olurum

Back