Göz seyirmesii

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Kizlar dünden beri sol gözümde sürekli seyirme oluyo ve sık sık..
Sizlerde bukadar uzun süre olmusmuydu bu yüzden doktora da gitmedim sirf goz seğirmedi icin mi geldin denilir diye. Ne yapsam faydalı olur acaba ?

Stres göz seğirmesi yaparmış. Kontrole gittiğimde doktor söylemişti. Böyle çok kişi varmış. Yapılacak bir şey yok. Doktora gitmeye de gerek yok.

Bir keresinde benim 1 hafta hic durmadan seyirmisti hatta herkese gosteriyordum bakin bakin gozume gobek atiyor diye sinirsel birseymis yani az uyuyunca ,gergin bir gun gecirince , gözü fazla yorunca oluyormus onemsemeyin sadece seyirmeyse

Benim de arada oluyor bir kaç gün sürdüğünü bile biliyorum her seferinde doktora gidicem diyorum ama bunun için gidilirmi diyerek vazgeçiyorum.İnternetten okuduğum kadarı ile çok stresli ve yorgun olmak diyor sebebine dikkat ettim de gerçekten hep öyle zamanlarda oluyor .Dinlenip güzelce uyuyunca geçiyor.İnşallah sizinde hemen geçer çünkü çok sinir bozucu bir durum.

Oss ye hazirlanirken 10 gun hic durmadan segirmisti. Sabah gözümü actigim anda başlıyordu. Neyse uykusuzluk ve stresle ortaya çıkıyor zaten. Onemli bir sey degil.

Geven gun 4 5 saat boyunca devam etti gebelik testi yaptimtim stresten olduguna katiliyorum

Sizlerde bukadar uzun süre olmusmuydu bu yüzden doktora da gitmedim sirf goz seğirmedi icin mi geldin denilir diye. Ne yapsam faydalı olur acaba ?
Gerek yok doktora sanki , uykusuzluk kafanıza taktığınız bir şey var sa yapar.

benim de sol gözümde bir haftadır aynı durum var ve hala geçmedi

işim stresli ona bağladım ben ama

gecer dıye beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…