Göz Seyirmesi lütfen yardım edinn

gamze_90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
182
22
33
Kızlar nolur yardım edin bana çok uzun zamandır sağ gözüm seyirince illa başıma üzüleceğim bi olay geliyo tesadüftür diyeceksiniz ama imkanı yok her defasında deniyorum durum böyle sol gözümdede seviniyorum napıcamı şaşırdım artık sık sık olduğu için psikolojim bozuldu delircem başıma kötü bişey gelicek diye korkmaktan bıktım artık az önce gözüme patlattım bi tane sinirimden hayatımı o yönetiyomuş gibi hissediyorum aranızda bilgisi olan başına gelen varsa lütfen yardım etsin bana konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın

Benc tesadüftür bunlar yani bilmiyorum ama bazn bnim de çok gözüm seğirir , ve hiç başıma kötü bir şey glmedi..Yorgunlıktan oluyordur muhtmelen..

Psikolojik olarak değildir bence..Pozitif düşünmeye çalış , aklından çıkar ..

cnm bnm de tersi sağ gözüm seyirince sevinirim sol gözüm seyirincide üzülüyorum bu kadar üzme kendini canım ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz

Merhaba bilmiyorum bayağı uzun süre geçmiş. Neler oldu ama bende de tam tersi oluyor. Başa çıkma konusuna gelince kendime sadece tesadüftü bak birşey yok diye telkinlerde bulunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…