Göz renginin değişmesi mümkün mü?

Valla babaannem 80 yasinda hala masmavi gozleri var masallah
Benim gozum yesil ama annem 6.sinifa kadar gozlerin maviydi der ve fotograflarda da gercekten oyle ..
Ama genel olarak bakarsak bence yaslilikta falan degismesj imkansiz zaten yaslaninca degisse de umrumda olmaz sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anneannem 70 yaşında gözleri hala yeşil
Annem 50 yaşında gözleri yeşil
Ben 22 yaşındayım gözlerim yeşil :)

Rengi açmak için limon mimon sıkanı duymuştum ama zannetmiyorum netice alınacağını .

Bebeklikte olur onlar

yaşlanınca tek derdiniz göz renginizin değişmesi oluversin.
iyi geceler

Ne saçma bir şey o ya,ayy biyoloji dersi de gördük valla bize hiç demediler değişir diye.Genlerimiz ne kodlarsa o olur göz rengimiz hangisi baskınsa.
Çok saçma o zaman herkesin göz rengi değişir annemin anneannesi yaşıyo,gençken de kahveymiş,şimdide kahve,dedem vefat etti gençken de gözü yeşildi,ölürken de..
Öyle yemekle bilmem neyle olsaydı ben de değiştirirdim,öyle şey mi olur ya güldürdün he
Hee şey duydum ama bir göz hastalığı varmış onu geçirince,kahverengi göz mavi-yeşile dönüyomuş,mavi göz de yeşile falan.Ama çok nadirmiş ve tabi tedavi olunca düzeliyomuş

Benim göz rengim mavi den kahverengiye 6 yasımda donmuş etrafımızda ki herkes de aynı şeyi söylüyor keske dönmeseymis :) digerine gelince ben olabilir doye düşünüyorum zamanla vücutta ki renk pigmentleri farklılasabilir gibi geliyo

Hangi yasta nasil degisir bilmiyorum ama benim lise yillarina kadar kahverengi olan gozlerim şu an ela. Bazen yeşil oluyor. Ama eskiden bildigin kahveydi

Sizin başka işiniz gücünüz mü yok pardon da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…