Ben de cok gordum oyle yasli ama renkli gozlu insanlar. Bence de yok oyle bisey, varsa bile cok nadirdir ve muhtemelen bir hastaligin sinyalidir. Gozlerden hastalik teshisi koyuldugunu duymustum pek cok seyi aciga cikariyor aslinda.Öyle bir şey olduğuna inanmıyorum. Benim kayinbabam 65 yaşında ve gözleri masmavi.
Sadece ameliyatla göz rengi değiştiğini duymuştum o kadar. Ayrıca dışarıda da bir sürü yaşlı insan görüyorum ve gözleri renkli olanlar da var. Benim babaannemin gözleri yesildi bildim bileli. Kaynanamin gözleri de aynı şekilde elaya çalan yeşil. Ben böyle bir şey olduğuna inanmıyorum. .
Değişir. En azından ben değiştiğine şahit oldum. Benim teyzemin yeşildi, yaşlandıkça ela oldu en son açık kahveye döndü.
Ben de cok gordum oyle yasli ama renkli gozlu insanlar.
Allah allah cok ilginc, ben goz rengimi seviyorum degismesini istemiyorum :/ Teyzenizin bir rahatsizligi olmasin allah korusun ama? Cunku goz rengi degisikligi cok ciddi bir hastalik belirtisi
Arkadasimin son zamanlarda goz rengime kompleksli oldugunu dusunuyorun zaten. O olay cok sakat ya, korluge kadar gidiyor.Arkadaşın palavra sıkmış. Göz rengi anne rahmine düşülen ilk andan beri bellidir ve değişmez. Bu son yıllarda lazerle göz rengi açma çıktı bilmem kaç bin dolara, bu da pek güvenilir değil.
Rahmetli oldu zaten. Onunki şöyleydi ama tahmin yürütüyorum, hani gözlerde minik minik benekler olur bazılarının öyle yeşilin üzerinde minicik kahverengi benekler vardı gözünden gençken, sonra büyüdü onlar diye düşünüyorum. Sanırım o yüzden ela gibi oldu.
Ben de yeşil gözlüyüm eskiden maviye daha yakın bir renkti değişti gibi geliyor bana. :44:
Arkadasimin son zamanlarda goz rengime kompleksli oldugunu dusunuyorun zaten. O olay cok sakat ya, korluge kadar gidiyor.
Canim o zaten elaymis :) gozun ustundeki kaslar genisleyip acildikca rengi degisiyir gozun, yani o kahverengiler buyudukce kahve gozukuyor gozu kuculdukce yesil. :) Yeri gelmisken soyleyeyim, simdiye kadar sadece 2 tane ela gozlu insan gordum ben, cok mu nadirler acaba. Cok kullanisli bir renk bi de, bazen yesi bazen kahve
Arkadasimin son zamanlarda goz rengime kompleksli oldugunu dusunuyorun zaten. O olay cok sakat ya, korluge kadar gidiyor
Evet o kisimda hemfikiriz :)Belki de öyledir bilemiyorum. Son zamanlarında iyice kahve gibi olmuştu. :44: Neyse işte arkadaşının genellemesi doğru değil ama onda hemfikiriz.
yaşlanınca isterse göz rengim turuncuya dönsün zaten yaşlanmışım kırış kırış olmusum göz rengini mi dert edicem
Kompleksli olduğunu düşünüyorsan hiç tartışma bile. 70 yaşına gelince göz renginin ne önemi var.
Bölümünün adı ingilizceydi unuttum o yüzden, türkiyede eğiimi verilen bir meslek değil sanırım türkçe karşılığını yazmadı çünkü. Ama sağlıkla ilgili bir bölümtıp gibi bişi okuyor ne demek ? :44:
bu konuya bizzat şahidim aile fertlerimizin hepsi renkli gözlü bende dahil
birtek abimin göz rengi kahverengiydi hatta kızdırırdım onu sen koyusun diye
ama ne oldu mucize gibi 12 yaşından sonra gözleri yeşil oldu
edit dedem 93 yaşında gözleri hala mavi ( yaşlılıkla ilgili değil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?