- 1 Haziran 2021
- 9
- 7
- 34
-
- Konu Sahibi Serra ayaz
Mavi yesil karisik çakır diyolar inşAllah ona benzemistirBenim oğlumunda gözleri masmaviyi . Bir buçuk yaşından sonra değişmeye başladı , 2 yaşında tamamen yeşil oldu. Şimdi yemyeşil gözleri. Anne baba olarak biz de kahverengi gözlüyüz.
Anneniniz gözleri ne renk ? Belki anneannenin gözlerine benzer.
InşAllah peki ne zamn netlescek kiYeşil olacak
1 buçuk buçuk yasina kadar mavi olur. Sonra yeşile doner gibime geliyor. Yine de en iyisini Allah bilirInşAllah peki ne zamn netlescek ki
Mavi yesil karisik çakır diyolar inşAllah ona benzemistir
InşAllah yorumunuz için cok tesekkur ederim1 buçuk buçuk yasina kadar mavi olur. Sonra yeşile doner gibime geliyor. Yine de en iyisini Allah bilir
Allah bağışlasın cok tatlıEki Görüntüle 2862379
Gözler böyle oldu. Sizinde muhtemelen böyle bir renk olur.
Amin hepimizinkini Allah bağışlasınAllah bağışlasın cok tatlı
Öncelikle maşallah allah nazardan saklasın bu göz dönse dönse yeşile döner genellikle öyle oluyor.Arkadaslar biz anne ve baba olarak kahve rengi gozluyuz bir tek benim annem renkli gozlu ilk cocugumum goz rengi 40 ina kadar netlesmisti kahverengi oldu ama kizim 6 ayin icinde boyle bi goz rengine sahibiz sizce ne olur tabiki en onemlisi saglikli gozleri olmasi ama merak ta etmiyo degilimEki Görüntüle 2862377
Aslında hiç beklemiyoduk ikinci aydan sonra açıldığını farkettim güneste daha açık duruyo tesekkur ederim yorumunuz içinÖncelikle maşallah allah nazardan saklasın bu göz dönse dönse yeşile döner genellikle öyle oluyor.
MaşAllah kuzucuga saglikli olsunlarda önemli olan o ama biz anneler merakliyiz işteBenim oglumun yasina kadar boyleydi
Sonra elaya döndü☺Eki Görüntüle 2862389
InşAllahOyyyyy yerimmmm 41 kere maşallahbu bebiş maviş zaten dönse dönse çakıra döner bu renk
Sizin melege de masallahMaşAllah kuzucuga saglikli olsunlarda önemli olan o ama biz anneler merakliyiz işte
Amin tabiki öyle butun cocuklara dua etmeyi anne olduktan sonra ogrendim Allah bütün melekleri korusun kollasin cok saolun guzel dilekleriniz icinSizin melege de masallah
O gozler saglikla baksin; kotu , sarsici, aci olan hicbirseyi gormesin yeter ki, rengi hic onemli degil inanin
Rabbim guzel geleceklerde guzel gunler görmelerini nasip etsin.