Göz rengimiz kişiliğimizi ele veriyor

Meryemce

dost istersen ALLAH yeter
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.249
3
116
Malatya

Bana göz rengini söyle sana kim olduğunun söyleyim !

Mavi gözlüler
Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları. Peki ya diğer gözler ne diyor?

Yeşil gözlüler
Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar

Ela gözlüler
Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.

Siyah gözlüler
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.

Kahverengi gözlüler
Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar

Ela gözlüler
Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar.
bal rengi gözlüyüm aslında.elaya girer herhalde...

benm en gusel yerim kahverengi gözlerimm -tatlicadiarzu-
ama doğru öleyim..sadece özel hayatıma ait detaylara girmem..

Mavi gözlüler
Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları

delikafaduldenHayalperestlikle alakam yoktur..işim gücüm mantıktır benim..:sm_confused::uhm:

Yeşil gözlüler
Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar

gerçekten de doğrualkisalkisalkis

Yeşil gözlüler

Bunu okuyunca..yoksa benim gözlerim yeşil mi dedim..kaydirigubbakcemile3
Ben yıllardır mavi biliyorumm..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:1hugkypetekaydirigubbakcemile3

:1hug:aycaaaaaaakaydirigubbakcemile3

:1hug:TheShekaydirigubbakcemile3

:1hug:Belinaykaydirigubbakcemile3

:1hug@Ğ ÇİÇEĞİkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Yeşil gözlüler

aslında beni pek tarif etmiyor zemuszemus
genelde sevdiklerimi kırarım.
sinirliyim ama bastıramam sinirimi..
duygularımı da pek kontrol altına alamam ..

yani tam tersi durum söz konusu bende -tatlicadiarzu-

a.s.100yüzkaydirigubbakcemile3

Teşekkürler

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

benim gözlerim bi çeşit ya bazen mavi bazen yeşil.
Ve ikiside bana uyuyo :))
Dengesiz bi yanım var galiba kaydirigubbakcemile3

siyah gözrengi yoktur benim bildiğim, korku filmlerinden başka yerde görüldüğünü de sanmıyorum.. CADIARZU

Yeşil gözlüler

Yess duygularımı kontrol altında tutmayı iyi beceririm.
Ama çok sinirli bi insanda değilimdir be. :uhm:

Yeşil gözlüler

a.s.diloomkaydirigubbakcemile3

a.s.erinonakaydirigubbakcemile3

a.s.EcMelkaydirigubbakcemile3

a.s.Akashakaydirigubbakcemile3

a.sKonuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederimvereliniortak

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis​

Yeşil gözlüler

aynen beni anlatmış yaa gerçi sinirleri bastırma konusunda çok iyi sayılmam

Ela gözlüler

dogru valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…