- 30 Temmuz 2016
- 123
- 61
- 98
- Konu Sahibi Edayazbahar
5 aylık bebeğimin gözleri ne renk olur?Bu renk değişir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok acik mavi tonların da değilse, genelde kahveye dönüyor. Ikizleriminde oğlumun gozu lacivertimsiydi kahve oldu. Kizimin acik mavisiydi yesil oldu. Aslında suan tam yeşilden degil. Cok değişik bi goz rengi var. Ela degil, yesil degil, griye çalıyor bazen. Kahverengi hayatta degil. Acayip bi çakırlık varne yedüğü belirsiz. Haline ve durumuna göre renk değiştiriyor sank
Bilmem merak ettim :) bizim ki şöyleDeğişik bir soru olmuş neden merak etiniz bu kadar? İlk doğduğu zaman mavimsi oldu benim kızımın ama sonra kahverengiye döndü.
Oyy masallah kac aylık oldu. Acik kahve olacak gibi duruyorTeşekkür ederim bizim göz rengimiz böyle
Beş aylık daha çok küçük. Değişeceğini düşünüyorum maalesef.Bilmem merak ettim :) bizim ki şöyle
Teşekkür ederim.5,5 aylık olduk.bende ya kahve belki ela olur diyorumOyy masallah kac aylık oldu. Acik kahve olacak gibi duruyor
Öyle gibiBeş aylık daha çok küçük. Değişeceğini düşünüyorum maalesef.
inşallah ama zor gibi .değişir bencedeGözleri çok güzel maşallah rengi çok sevimli keşke böyle kalsa benim kızımın değişti keşke onunda kalsaydı
Teşekür ederim .ilk doğduğunda masmaviydi gözleri .koyulaşa koyulaşa bu renge geldi.sanırım daha da koyulaşacak.Benimki 4 yaşlarında değişmiş, fotoğraflarda hep mavi.. Sonra yeşile dönmüş :) Sizin bebeğinizin gözleri de ela olacak gibi maşallah çok güzel <3