• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

goz rengi sonradan acilir mi

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
26 yasindayim gozlerim kahverengiydi simdi farkettim ki gozlerim ela olmus bu bir hastalik mi oyleyse hangi hastalik?

26 yasindayim gozlerim kahverengiydi simdi farkettim ki gozlerim ela olmus bu bir hastalik mi oyleyse hangi hastalik?
Açıkçası bu durumu ben de yaşadım, hatta bir gözüm diğerinden daha da açık renk oldu... Hastalık olduğunu düşünmüyorum ama neden olduğu hakkında da bir bilgim yok. Bu halini daha çok sevdim :)

b
Açıkçası bu durumu ben de yaşadım, hatta bir gözüm diğerinden daha da açık renk oldu... Hastalık olduğunu düşünmüyorum ama neden olduğu hakkında da bir bilgim yok. Bu halini daha çok sevdim :)
benim iki gozumun rengide acildi ve sanki gozbebegim tam gozumun ortasinda degil internette katarak yaziyo

b

benim iki gozumun rengide acildi ve sanki gozbebegim tam gozumun ortasinda degil internette katarak yaziyo
Yok katarakt olsa anladım katarakt değil bildiğin gözüm ela oldu ikisinde de renk değişikliği var ama birinde daha fazla gibi, çok dikkatli bakan anlıyor ikisinin farklı olduğunu... Bunun dışında renk değişikliğini bir kadın arkadaşım anladı, göz renklerinden konuşurken seninki de ela dedi, allah allah ne elası deyip kendim daha dikkatli bakınca gerçekten öyle olduğunu fark ettim. Açıkçası saçma sapan bir konu gibi gelebilir buradaki bayanlara ama ne diyeyim olan bu :)Katarakt gibi bir şeyden şüphe ediyorsanız doktora gitmeniz lazım.

güneşte farklı renk oluyor olmasın. benimde evde kahverengi güneşe çıkınca veya güneş ışığının olduğu yerde ela oluyor.

Benimkinde güneşışığında koyu yeşil (çam ağacı) normal ışıkta ela... değişiyor yani. Tip okumadım ama insanın deri rengide değişiyor. Sonucda hepsi pigment

Back