Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açıkçası bu durumu ben de yaşadım, hatta bir gözüm diğerinden daha da açık renk oldu... Hastalık olduğunu düşünmüyorum ama neden olduğu hakkında da bir bilgim yok. Bu halini daha çok sevdim :)
Açıkçası bu durumu ben de yaşadım, hatta bir gözüm diğerinden daha da açık renk oldu... Hastalık olduğunu düşünmüyorum ama neden olduğu hakkında da bir bilgim yok. Bu halini daha çok sevdim :)
Yok katarakt olsa anladım katarakt değil bildiğin gözüm ela oldu ikisinde de renk değişikliği var ama birinde daha fazla gibi, çok dikkatli bakan anlıyor ikisinin farklı olduğunu... Bunun dışında renk değişikliğini bir kadın arkadaşım anladı, göz renklerinden konuşurken seninki de ela dedi, allah allah ne elası deyip kendim daha dikkatli bakınca gerçekten öyle olduğunu fark ettim. Açıkçası saçma sapan bir konu gibi gelebilir buradaki bayanlara ama ne diyeyim olan bu :)Katarakt gibi bir şeyden şüphe ediyorsanız doktora gitmeniz lazım.
Benimkinde güneşışığında koyu yeşil (çam ağacı) normal ışıkta ela... değişiyor yani. Tip okumadım ama insanın deri rengide değişiyor. Sonucda hepsi pigment