• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri göz rengi değiştirme %100 olumlu sonuç!!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
$DSC00152.webp

bu işte benimkisi siyaha yakındı böyle oldu

benim zaten kirpiklerim yok :( yapıştırma kirpik kullanıyorum kötü bir durum uzamıyor ve eski resimde kaşlarımıda aldırmamış halim ski fotoğraf 1,5 sene önceki

bir de takma kirpik takıyorum demiş de, bence takma kirpiğe benzemiyor ilk fotoğraftaki...

insanları afedersin ama salak yerine koymaya çalışmışsın.:19:

birinci resim ile 2. resim arasında dağ kadar fark var. ayrıca 2.resim bir erkeğe ait. takma kirpik de görmesek neyse..

ayrıca benim anneannem her gün bir diş sarımsak yutar değişecek olsa onun gözleri değişirdi.:27::19::19:

:nazar::nazar::nazar: maşallah çok güzel olmuş gözlerin :1::1:
hemen deniyciiiim:6: ben moru çok severim gözlerim mor olana dek yutuciiim:27::27:
te allam yaa.. hadi böyle sacma bi eglenceye kalkısıosun hiç mi bilmiyosun google görseller aratma diye bir şey var, öyle 2 resim koyarım keklerim milleti diyosun ama olmuyo, bak arkadas ne güzel yakalamış.. madara oldun iyi mi...

ayrıca çok yaratıcısın sarımsak yuttum gözlerim acıldı. wow:51:

ne güzel işte jhonny depp'ken türkan şoraya dönmüşsün maşallah:nazar:

Allahım bu ınsanlar akıllarını neden, nerde kaybetmiş, ne kadar çok etrafta gerzek , ayıp yahu ayıp, bari yalan sölicen inancağımız şekilde yalan sölesene, kendını zeki sanan arkadaş

Son düzenleme:
2 gün bounca içtim şuan yeşil hep böyle kaldı ..!

Eki Görüntüle 863019

bu işte benimkisi siyaha yakındı böyle oldu

hiç bekltemeden etkisi gider hemen soyup için çiğ olarak suyla
ve eski hali :)Eki Görüntüle 867734

benim zaten kirpiklerim yok :( yapıştırma kirpik kullanıyorum kötü bir durum uzamıyor ve eski resimde kaşlarımıda aldırmamış halim ski fotoğraf 1,5 sene önceki

2 gün boyunca yutulan sarımsağın faydaları:
Göz rengi değiştirip, kirpikleri uzatıp, kaşlara şekil veriyormuş.
Cinsiyet değişikliğini de göz ardı etmemek lazım.

Karar sizin...

Back
X