Eşimle beraber doğuda küçük bir ildeyiz.15 haftalıkta hamileyim. burda tek bir özel hastane var, kontroller için oraya gidiyorum, dün 2 li testim güzel çıktı, ense kalınlığında, bebeğin boyunda kilosunda hiç bir problem yok.Ama ultrasonda bebeğin kalbinde beyaz bir leke olduğunu söyledi doktor. Bu leke ilerleyen haftalarda geçedebilir ya da bebekte down sendromu-zeka geriliğide olabilir dedi20. haftaya kadar bekleyelim, geçmezse perinatoloji bölümüne başka şehre gidersin dedi.Doktordan çıktım, hüngür hüngür ağlıyorum, bize yakın bir başka ildeki özel hastaneye gittik, ordaki doktorda herşeyi, ikili testi, kilosu, boyu iyi ama ama.....aynı olumsuz şeyleri o amanın arkasına sıraladı.O da bir ay bekle dedi, bu safhada hiçbişey yapamam dedi. Hastaneden çıktım, bahçedeki banka oturdum, kafa bir milyon, yanımdaki bankta ta bir çocuk oturuyor, ona dikkatli bakmadım, ta ki babası çocuğa dürüm ekmek getirene kadar...Sonra gördüm kü, yavrucak down sendromlu, başka rahatsızlıklarıda var galiba, çünkü ekmeğini çiğneyip, yutamıyor bile,gözümden gene sicim gibi yaşlar boşaldı, o meleğin yüzü gözümden hiç gitmiyor, dün geceden beri ağlamaktan, uykusuzluktan harap oldum, tek diyebildiğim, Allahım bi yol göster