düzenli su içmek cilde çok faydası olan bişey ama bunu tek seferde değil gün içine yayarak yapmanız gerek 35 yaşındayım bende de var o çizgilerdenYa bunu hep düşünmüşümdür biliyomusunuz evet günde en fazla 4 bardak içerim suyu ama okadar etki edermi su gerçekten? Yani çoğaltsam düzelirmi deneyip faydası olan varmı gerçekten eskiden gözünde çok kırışık olup da suyu artırınca düzelen
Normal ama benimki anormal yerde ve annemde yok mesela o kısımda. Hemen göz pınarının altı41de çizgi olması normal değil mi
Normal ama benimki anormal yerde ve annemde yok mesela o kısımda. Hemen göz pınarının altı
Yani bi annemde de deil inan ki kendim gibi birini gördüğüm çok nadirdir. Okadar yaşlı insanlarda bile o kısımlarda benimki kadar yok. Onların kazayaklari vs kırışık ama benim dediğim yerNormal ama benimki anormal yerde ve annemde yok mesela o kısımda. Hemen göz pınarının altı
kırışıklık değilde nemsizlikden kaynaklanan buruşuk görüntü sanırım o bahsettiğiniz şeyNormal ama benimki anormal yerde ve annemde yok mesela o kısımda. Hemen göz pınarının altı
Merhaba,bu sorununuz için mutlaka çok su içmek,güneşte kalmamak ve günlük bakım kremleri önemli ancak günümüzde artık bunun için mezoterapi uyguluyoruz.Çok iyi medikal estetik uygulamalar var.Güvendiğiniz bir medikal estetik hekimi ya da dermatolog ile görüşerek size uygun yöntemi belirleyebilirsiniz.www.Hanımlar meraba ben 41 yaşında özgüveni baya baya düşük bi kadının.buaralar daha da düştü çünkü göz altim(kaz ayakları degil) çok kırışık ne gülmeye geliyor ne gözümü kısmaya.inanirmisiniz annem 68 yaşında onda yok bu tarz kırışık orasında.
Ben gibi olan ve buna bi çözüm bulan varmı acaba?
Bitkisel veya krem tarzı bisiler varmi kızlar
Hadi bende aynıyım deyin de bi rahatlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?