• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Göz nezlesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seval_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
26
0
86
İstanbul
benim oğlumda göz nezlesi var. burda birçok doktora gösterdik ama malesef ilkbahar ayına girer girmez yine başlıyor çok sıkıntısını çekiyoruz aynı durumda olan varmı?senağlama

evet ben varım aynı durumda ....( hatta başka alerjik vakalarda yaşıyorum.)
ve muhakkak önce çocuk doktoruyla görüşseniz iyi olur sonra bir sağlık kuruluşuna "bahar mevsimi gelmeden" !!! başvurun ve verecekleri hap,spreyleri düzenli kullanın size tavsiyem bu....çünkü alerji ve nezle mevsimi gelince her şey için çok geç oluyor...
yıllardır ben de bununla yaşıyorum ve o nezle,kaşıntı,akıntı,hapşırık baş göstermeden ilaçlarımı alınca rahatlıyorum...tabi bu kadar değil bir hasta olarak bir kaç nacizane tavsiye vermek isterim:

** sabahları(saat 14.00 a kadar falan) çocuğunuzun odasını kesinlikle havalandırmayın.
**uyuduğu odada dışarda giydiği giysileri bulundurmamaya özen gösterin.
**yünlü,toz,kir toplayan halılar kullanmazsanız iyi olur...mümknüse halı kullanmayın.
**her gün duş almasına imkan varsa çok faydalı olur.
**nevresimlerini sık sık değiştirmeye özen gösterebilriseniz de iyi olur...
**sulu elektirik süpürgeleri var onlarla temizlik yapmakta faydalıymış.
**mümkünse üzün süre dıaşrda kalacağı zamanlarda güneş gözlüğü ve şapka çok çok faydalı oluyor.

benim yıllardım uymaya çalıştığım kurallar bunlar...Allah şifa versin inşallah....Allah bağışlasın evladınızı..

Back