Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdiye kadar Loreal ve Avon'unkini kullandım. İkisi de gözlerimi yaktı. Şu an Neutrogena kullanıyorum. O da aynı şekilde gözlerimi ve hatta göz çevremi bile yakıyor. Mahvoluyorum, göz makyajımı temizledikten sonra 1-2 dakika görme yetimi kaybediyorum resmen. Kullanıp da denediğiniz, önerebileceğiniz bir marka var mı kızlar yakmayan cinsten:) ?
yazdıklarını okuyunca korktum ne göz yakması ne görme kaybı. allah korusun ben arko krem ile silip çıkarıyorum. böyle kötü birşey olmuyor kalanıda makyaj temizleyici mendil ile temizle tamam bu kadar. makyaj gibi keyifli bir şeyi kendine felakete çevirme
yazdıklarını okuyunca korktum ne göz yakması ne görme kaybı. allah korusun ben arko krem ile silip çıkarıyorum. böyle kötü birşey olmuyor kalanıda makyaj temizleyici mendil ile temizle tamam bu kadar. makyaj gibi keyifli bir şeyi kendine felakete çevirme
valla canım gözlerim çok hassas yaa. o kadar yanıyo ki sanki acı biber sürmüşüm, gözlerimi bi süre açamıyorum, sonra geçiyor. krem fikrini denicem mutlaka.
Mey Belline2nin 2'si bir arada hassas gözler için d euygun olan bir temizleme losyonu var.suya dayanıklı ve kalıcı makyajlara da özel bir ürün.O yüzden gözü hiç acıtmıyor,tahriş etmiyor.Yıllardır onu kullanırım,bi dene istersen ben çok memnunum (
makyaj temızleme mendılı gözler için zararlı. ben loreal parısın kuçuk şişesini aldım. mavi su dolu olan. zannedersem ondan bahsetmıyorsun. çunku gözlerı yakmıyor. bılakıs yumuşacık yapıyor o çevreyi. onu keşfettiğimden berı başka kullanmıyorum
ben diadermine nin göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum. çift fazlı ve kalıcı makyajı temizleme özelliği var. ben memnunum. hrhangi bir yanma hissi falan olmuyor
Birkaç yıl önce lazik ameliyatı olmuştum. Sonra bir süre göz makyajı yasak ama yasak kalktıktan sonra makyaj temizlemek için doktorun verdiği şu karışımı hazırladım: 1 fincan su (içme suyu) 1 yemek kaşığı bebek şampuanı (ne kadar organik olursa o kadar iyi, Johnson's Natural kullanmıştım üstünde %90 küsur naturel yazan yeşil şişe) 1 çay kaşığının ucuyla, veya damlalıkla 2-3 damla naturel zeytinyağı (asitsiz olmalı) Bu 3'ünü minik bir kavanoza koyup yağ boncukları gidene kadar çalkalıyorsun. İnternette aratırsan bu tarifin çok popüler olduğunu görürsün. İngilizce bloglarda çok bahsediliyor ve ben de çok memnun kalmıştım. Üşenmesem yine yapacağım. Hatta dur bakiim bu akşam yapayım.
ben yüzüm için acıbadem sütü kullanıorum süper temzliyo göz makyajımıda lorelin mavi suyuyla temzliorum ama haftada 2 kere falan bebe sampuanıyla yıkıyorum yüzümü gözlerimi valla süper temzliyo hmde zararsız
arkadaşlarım hiç o markalara o kadar paralar vermeyin. bebak acı badem sütü makyaj temizleyicisi, ne yanma ne başka birşey hemde kirpikleri besliyor. ben watsons tan almıştım. kozmetikçilerde de vardır 6 tl. bir deneyin ben çokk memnunum.
Birçok ürünü deneyip kesinlike Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi diyorum,çok az kullanmak yeterli oluyor ve göz çevresi çok hassas olduğu için çok baskı uygulamadan temizlemek gerekiyor o yüzden Neutrogena çok iyi derim ben.
Göz makyajı temizleme ürünleri makyaj sonrası bakımın vazgeçilmez unsurudur. Genel olarak makyajda en çok göz kısmına yoğunluk verilir. Bu yoğunluğu çıkarmak kadınları bir hayli zorlar. Göz yapısı hassas olduğu için makyajı çok fazla geciktirmeden temizlemek gerekir. Makyajınızı temizlemeden kesinlikle uyumamalısınız. Bu davranış göz çevresinde kırışıklıkları yol açar ve kirpiklerinizi döker. Piyasa da çeşitli markaların göz makyajı temizleme ürünleri mevcut. O markaların bazılarına göz atalım.
Neutrogena Çift Fazlı Göz Makyajı Temizleyici
Neutrogena makyaj temizleme ürünlerinde en bilindik markalardan biri. Göz makyajı temizleyici ürünü de tavsiye edilen ürünler arasında. Ürün çalkalayarak aktif hale geliyor ve suya dayanıklı göz makyajınızı bile zorlanmadan çıkarıyor. Rimelinizi acıtmadan çıkarmaya yardımcı oluyor. Göz de yağlı bir görüntü bırakmıyor. İçerdiği aloe ve salatalık özleriyle gözlerinizi rahatlatıyor ve ferahlık sağlıyor. Ürünü kullandıktan sonra cildinizi ılık suyla durulamanız gerekiyor. Ürünün 162 ml fiyatı = 13.90 TL
Garnier Göz Makyajı Temizleme Express Çİft Etkili
Ürün suya dayanıklı makyajı bile ovalamaya gerek duymadan bir hamlede çıkarıyor aynı zamanda kirpiklerinize bakım yapıyor. Gözlerde yağlı kalıntı bırakmıyor. Kirpiklere daha kalın ve yoğun görünüm kazandırıyor. Ürün tamamen doğal maddeler oluşuyor ve paraben içermiyor. Dermatolojik olarak test edilmiş ve etkisi kanıtlanmıştır. Ürünün 125 ml fiyatı = 12.50 TL
MAC Pro Eye MakeUp Remover Göz Makyajı Temizleyicisi
Ürün hafif makyajdan yoğun makyaja kadar her tür makyajı zorlanmadan çıkarıyor. Gözde sulanmaya ve bulaşmaya neden olmaz. Salatalık özlü içeriğiyle gözleri dinlendirir, sakinleştirir ve nem kazandırır. Ürünün 30 ml fiyatı = 31.00 TL
Maybelline Göz Makyajı Temizleme Losyonu
Suya dayanıklı ve uzun süre gözde kalan makyajı kolayca çıkarır. En inatçı makyajı bile temizlemek için yağlarla zenginleştirilmiştir. Göz çevrenizi ferahlatır. Oftalmolojik olarak test edilmiştir. Ürünün 125 ml fiyatı = 16.00 TL
Avene Göz ve Makyaj Temizleme Jeli
Kalıntı bırakmadan suya dayanıklı makyajı bile anında çıkarır. Parfüm ve paraben içermez. Kontak lens kullanan kişiler içinde uygun bir üründür. Gözlerinizi ve cildinizi tahriş etmez aksine rahatlatır. Yağsız ve yumuşak dokusuyla ciltte kalıntı bırakmaz. Ürün pH’ı gözyaşı ile uyumludur göze zarar vermez. Avene göz makyajı temizleme ürünü 125 ml fiyatı = 33.75 TL
DİADERMİNE GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİSİNİ ASLA KULLANMAYIN!!!!! aldım ve sırf bitsin diye kullanıyorum gözleri yakıyor ve kan çanağına dönüyor gözleriniz. iki gün boyuncada kıpkırmızı gözlerle dolaşıyorsunuz buda cabası
diadermine göz makyaj temizleyici kullanıyorum ve çok memnunum(çift fazlı kirpik koruyucusu yazıyor üstünde) ayrıca suya dayanıklı rimeli bile baskı uygulamana gerek kalmadan tek seferde çıkarıyo