canım hemen internetten araştır ve satın al: bioderma h2 sensibio. kesinlikle mükemmel ötesi. yağsız, kokusuz ve gözleri asla yakmıyor. denediğim en iyi kozmetik ürünlerden. bana dua ediceksin. net:)Arkadaşlar 26 yaşındayım makyajımı nemlendirici krem ile temizliyorum sonra yüzüme bazen gül suyu filan sürüyorum. fondoten kullanmıyorum, göz makyajı yapıyorum da hangi ürünü kullansam? rimeli kremle temizlemek zor oluyor ve tam temizlenmiyor. sizce hangi ürünü kullansam? göz çevresinde çok kozmetik kullanıp çizgilere de yol açmak istemiyorum.
avon kesinlikle kullanmayında diğerleri ii dir.
Ben bir ara Acıbadem sütü kullandım, iyiydi . Zararını görmedim ama şuan diadermine hassas gözler için olan göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum. Bundan çok memnunum. Kalıcı makyajı bile gayet iyi temizliyoracı badem sütü kullanan var mı peki ?
Diadermine aldım şimdi,iyi temizlediğini yakmadı umarım böyle gider.Ben bir ara Acıbadem sütü kullandım, iyiydi . Zararını görmedim ama şuan diadermine hassas gözler için olan göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum. Bundan çok memnunum. Kalıcı makyajı bile gayet iyi temizliyor
BEN AVONUNKİNİ ALMIŞTIM BERBAT CNM GÖZÜM ŞİŞTİ ,ABLAMA VERDİM AYNI ETKİ HANGİ ARKADAŞIM KULLANDIYSA ÇOK RAHATSIZ edici ben babek diye bir markanın acı badem sütünü kullandım memnunum canım.acı badem sütü kullanan var mı peki ?
</p><span style="font-family: Arial;"><span style="color: #0059b3;">Arkadaşlar 26 yaşındayım makyajımı nemlendirici krem ile temizliyorum sonra yüzüme bazen gül suyu filan sürüyorum. fondoten kullanmıyorum, göz makyajı yapıyorum da hangi ürünü kullansam? rimeli kremle temizlemek zor oluyor ve tam temizlenmiyor. sizce hangi ürünü kullansam? göz çevresinde çok kozmetik kullanıp çizgilere de yol açmak istemiyorum.</span></span>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?